OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Benro 3 Weg Hoofd HD2A (arca-swiss)

Artikelnummer: HD2A
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Benro HD2A Arca-Swiss 3-weg statiefkop is ideaal voor toepassingen waarbij vrije plaatsing van de kop in alle drie de richtingen gewenst is. Hierbij kun je denken aan architectuur- en landschapsfotografie. De HD2A maakt onderdeel uit van de HD-serie statiefkoppen van Benro. Deze koppen hebben hun sporen in de afgelopen jaren dik verdiend dankzij hun degelijke constructie en betrouwbaarheid. De HD2A weegt 760 gram en heeft een maximaal draagvermogen van 8 kilogram.

Arca-Swiss compatibel
De HD2A is een doorontwikkeling van de HD2 en is nu nog veelzijdiger inzetbaar. Zo is de kop nu Arca-Swiss compatibel en heeft een extra veilige pull/twist-klem. Voor nauwkeurig afstellen beschikt de kop over een schaalverdeling en is er op iedere as een waterpasje aangebracht.

Volledige vrijheid van afstellen
De Benro HD2A drieweg kop is 360 graden draaibaar en heeft een tilt-bereik van voor naar achter van -35 tot +90 graden en een zijwaarts tilt-bereik van -90 tot +15 graden. Met de twee handgrepen plaats je jouw camera-apparatuur gemakkelijk in elke gewenste positie. Dit biedt veel creatieve en veelzijdige mogelijkheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen