OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Benro 3 Weg Hoofd HD3A (arca-swiss)

Artikelnummer: HD3A
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Benro HD3A Arca-Swiss 3-weg statiefkop is ideaal voor toepassingen waarbij vrije plaatsing van de kop in alle drie de richtingen gewenst is. Hierbij kun je denken aan architectuur- en landschapsfotografie. De HD3A maakt onderdeel uit van de HD-serie statiefkoppen van Benro. Deze koppen hebben hun sporen in de afgelopen jaren dik verdiend dankzij hun degelijke constructie en betrouwbaarheid. De HD3A weegt 910 gram en heeft een maximaal draagvermogen van 12 kilogram.

Arca-Swiss compatibel
De HD3A is een doorontwikkeling van de HD3 en is nu nog veelzijdiger inzetbaar. Zo is de kop nu Arca-Swiss compatibel en heeft een extra veilige pull/twist-klem. Voor nauwkeurig afstellen beschikt de kop over een schaalverdeling en is er op iedere as een waterpasje aangebracht.

Volledige vrijheid van afstellen
De Benro HD3A drieweg kop is 360 graden draaibaar en heeft een tilt-bereik van voor naar achter van -35 tot +90 graden en een zijwaarts tilt-bereik van -90 tot +15 graden. Met de twee handgrepen plaats je jouw camera-apparatuur gemakkelijk in elke gewenste positie. Dit biedt veel creatieve en veelzijdige mogelijkheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen