OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Benro Adventure Monopod MAD49A

Artikelnummer: MAD49A
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Benro Adventure Monopod MAD49A is een geweldige compagnon voor de actieve fotograaf die graag een telefoto-objectief gebruikt en geen tijd wil besteden aan het opzetten van een driebeenstatief. De MAD49A monopod is gemaakt van gefreesd aluminium, heeft een variabele lengte van 54 tot en met 191 centimeter en kan maximaal belast worden tot 16 kilogram.

De lichtgewicht MAD49A Adventure Monopod
Omdat de monopod is gemaakt van Aluminium is het gewicht beperkt gebleven tot slechts 840 gram zonder consessies te doen aan de stevigheid. Het in- en uitschuiven van de vier secties is door de klemvergrendeling snel uit te voeren. Aan de onderzijde van de MAD49A is een rubberen voet met kogelscharnier aangebracht zodat u op bijna elke ondergrond maximale grip hebt.

Het handvat van schuimrubber zorgt ervoor dat u de monopod altijd ideaal vasthoudt en voor een fijne grip bij koud weer. De bevestigingsplaat aan de bovenzijde is uitgerust met een omkeerbare 1/4" naar 3/8" schroef. Op deze manier is het mogelijk om zowel uw camera direct op de monopod te bevestigen als eerst een statiefkop op de monopod te zetten.


Kenmerken
- Makkelijk in hoogte aan te passen door de draaivergrendeling
- Voorzien van rubberen voet voor extra grip
- Draagvermogen van 18 kilogram
- Maximale hoogte van 191 centimeter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen