OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Benro Combi Statief C4780TN

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Benro C4780TN Combi Statief is een carbonfiber statief welke ontworpen is voor fotografen die veelal met wat zwaardere apparatuur werken. Met een maximaal draagvermogen van 25kg en een meer dan uitstekende stabiliteit is het geen enkel probleem om een professionele DSLR met een lang zoomobjectief op dit statief te gebruiken.

Verstelbaarheid
De hoogte van het C4780TN statief is eenvoudig te verstellen. De poten zijn te fixeren in drie verschillende hoeken en zijn opgebouwd uit vier secties met een stofwerende draaivergrendeling. Ingeklapt meet het statief 61 centimeter hoog. Eén poot is voorzien van een afneembare rubberen en gewatteerde isolatie, dit maakt het makkelijker om het statief mee te dragen én te gebruiken in koudere omstandigheden.

Stabiliteit
De stabiliteit van het statief wordt, ten opzichte van zijn voorganger, geoptimaliseerd door het gebruik van stevige rubberen voetjes, een verbeterde klemmende vergrendeling van de topplaat, een sterke basis en een extra veiligheidsknop. De topplaat is voorzien van een extra lange haak waaraan u een contragewicht kunt ophangen. Op de topplaat kunt u een optionele statiefkop monteren.


Kenmerken
- Gemaakt van carbonfiber
- Hoog draagvermogen van 25kg
- Geschikt voor zware combinaties
- Vier secties met draaivergrendeling
- Poten in drie hoeken te fixeren
- Topplaat met extra lange haak
- Zeer stabiel ontwerp
- Maximale hoogte (mm) 1590
- Minimale hoogte (mm) 145
- Ingeschoven lengte (mm) 610
- Aantal beensecties 4

0 sterren op basis van 0 beoordelingen