OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Benro Include Holder and FH100R95 Fit 95mm Slim CPL

Artikelnummer: FH100H
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De innovatieve aluminium filterhouder van Benro. Met deze filterhouder is het mogelijk om een polarisatiefilter te bedienen terwijl er andere filters zijn geplaatst. Naast het polarisatiefilter is er ruimte voor 3 andere filters van 100mm breed en 2mm dik.

Deze filter-houder kit voor het Benro 100mm-systeem is inclusief de 95mm Lens Ring (FH100R95). Geschikt voor Slim polarisatiefilter van 95mm.

We adviseren om de polarisatiefilters van Benro te gebruiken. Als er een filter van een ander merk wordt gebruikt, let er dan op dat deze maximaal 5mm dik is. Als deze dikker is, dan is het niet mogelijk om het eerste slot te gebruiken. U kunt dan slechts twee filters gebruiken. Houd er rekening mee dat de licht-afdichting (voor grijsfilters) alleen bij het eerste slot werkt.

Deze kit kan direct worden gemonteerd op lenzen met een filtermaat van 95mm. Om de filterhouder te gebruiken op lenzen met andere filtermaten heeft Benro diverse Step Down ringen.

 

Let op: de ruimte tussen de bevestigingsschroefjes van de filterhouder is 10,3cm. Dit betekent dat de houder niet geschikt is voor extreem brede lenzen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen