OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Benro Videokop S2Pro

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Benro S2Pro videokop is een compacte videokop die ideaal is voor spiegelreflex- en systeemcamera-opstellingen met een gewicht tot 2.5 kilogram. Met een 60mm platte basis met een 3/8"-16 schroefdraadgat is de statiefkop te gebruiken met 60mm Flat Base statieven, 75mm half balls en statieven met flat-base adapter. Het kan op sliders, jibs, monopods en andere ondersteunende uitrustingen worden gemonteerd.

Soepele pan en tilt
De Benro S2 Pro kop heeft een vaste pan- en tilt-weerstand en heeft onafhankelijke pan- en tilt-vergrendelingen. Het kantelbereik is +90/-70 graden en het panbereik is 360 graden. Het beschikt ook over een waterpas voor het gemakkelijk waterpas stellen van je apparatuur. De meegeleverde pan handgreep kan aan de linker of rechter rozet worden bevestigd.

Veilige montage van je camera en accessoires
De videokop wordt geleverd met een verschuifbare cameraplaat die naar voren/achteren kan worden versteld voor een optimale balans. Een veiligheidsslot zorgt ervoor dat de plaat eenmaal gemonteerd niet wegglijdt. Er zijn ook twee 1/4"-20 accessoireschroefdraden waarop je een monitor, verlengarm of andere accessoires kunt monteren.


Kenmerken
Videokop met een belastbaarheid van 2.5kg
Voor Flat Base statieven, sliders en jibs
60mm platte basis met 3/8"-16 schroefdraad
Rozetten aan beide kanten voor de pan handgreep
Sliding cameraplaat met veiligheidsslot
2x 1/4"-20 accessoire schroefdraad

0 sterren op basis van 0 beoordelingen