OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Benro Videokop S6pro

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Benro S6Pro Videohead is een videokop die ideaal is voor spiegelreflex- en systeemcamera-opstellingen met een gewicht tot 6 kilogram. Het heeft een 5+0 stappen contragewicht en continue pan- en tilt-weerstand. De statiefkop met 65mm platte basis kan op sliders, jibs, monopods en andere ondersteunende uitrustingen worden gemonteerd.

Soepele pan en tilt
De Benro S6 Pro kop heeft een kantelbereik van +90/-75 graden en het panbereik is een volledige 360 graden. Het beschikt ook over een verlichte waterpas voor het gemakkelijk waterpas stellen van je apparatuur onder alle omstandigheden. De meegeleverde pan handgreep kan aan de linker of rechter rozet worden bevestigd.

Veilige montage van je camera en accessoires
De videokop wordt geleverd met een verschuifbare cameraplaat die naar voren/achteren kan worden versteld voor een optimale balans. Een veiligheidsslot zorgt ervoor dat de plaat eenmaal gemonteerd niet wegglijdt. Er zijn ook twee 1/4"-20 accessoireschroefdraden waarop je een monitor, verlengarm of andere accessoires monteert. Er worden een 1/4"-20 en een 3/8"-16 cameraschroef meegeleverd die kunnen worden opgeborgen, in de daarvoor bestemde sleuven, onder cameraplaat op de kop zelf.


Kenmerken 

  • Videokop met een belastbaarheid van 6kg
  • 5+0 stappen contragewicht
  • Voor Flat Base statieven, sliders en jibs
  • 65mm platte basis met 3/8"-16 schroefdraad
  • Rozetten aan beide kanten voor de pan handgreep
  • Sliding cameraplaat met veiligheidsslot
  • 2x 1/4"-20 accessoire schroefdraad
0 sterren op basis van 0 beoordelingen