OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Boya Universele Compacte Shotgun Richtmicrofoon BY-MM1 Pro

Artikelnummer: 350410
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Boya BY-MM1 Pro is de professionele Shotgun Richtmicrofoon van Boya. Het is uitgerust met twee microfoons waarmee geluid van zowel de voor- als de achterkant opgenomen kan worden. Hierdoor is het mogelijk om zowel de interviewer als de geïnterviewde op te nemen zonder de microfoon te bewegen. Mede doordat de Boya BY-MM1 Pro wordt geleverd met een Rycote®Lyre®-schokbevestiging worden ongewenste trillingen en geluidsoverlast tot een minimum verminderd.

Doordat de behuizing voornamelijk uit aluminium bestaat is de BY-MM1 Pro een duurzame richtmicrofoon. Met een gewicht van 67,5 gram is de set erg licht van gewicht en met een afmeting van Ø22 * 84mm heel compact. De BY-MM1 Pro maakt gebruik van fantomvoeding waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de batterijstatus. De voeding wordt verzorgd door het apparaat waarmee het verbonden is.

Toepassing Boya Universele Compacte Shotgun Richtmicrofoon BY-MM1 Pro
De BY-MM1 Pro werkt met alle audio / video-opnameapparaten. Met de schakelaar kan geschakeld worden tussen TRS (camera's, camcorders, pc's en andere opnameapparaten) en TRRS (smartphones en tablets).

 

Kenmerken

  • Compact formaat
  • Compatible met smartphones, tablets, DSLR camera's, camcorders, PCs, etc.
  • Robuuste aluminium constructie
  • Geen batterij nodig.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen