OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Canon RF 10-20 mm F4L IS STM

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Canon heeft de professionele ultragroothoeklens opnieuw gedefinieerd met de RF 10-20 mm F4L IS STM. Deze lens is breder en compacter en heeft meer functies dan die van de concurrentie. Fotografen en filmmakers krijgen de prestaties die ze nodig hebben om hun creatieve ambities te realiseren.

Onze nieuwe lens uit de L-serie is voorzien van een Peripheral Coordinated Control Image Stabilizer die zelfs effectief is in de hoeken van het kader, waar ultragroothoeklenzen van oudsher moeite hebben. De camera biedt vijf stops bescherming tegen camerabewegingen (zes stops bij gebruik met EOS-camera's met in-body stabilisatie) en superstabiele videobeelden.

De geavanceerde optische technologie levert rectilineaire beelden met weinig vervorming en fenomenale scherpte binnen het hele frame. Een constant grootste diafragma van f/4 over het hele zoombereik.

Een dergelijke lens is alleen mogelijk dankzij het unieke ontwerp van de RF-lensvatting, hierdoor is het gewicht verlaagd tot slechts 570 g - dat is 620 g lichter dan de EF12-24 mm F4L USM, ondanks een grotere beeldhoek, meer functies en betere prestaties.

Je blik verruimen... Lenzen zoals de RF 10-20 mm F4L IS STM zijn traditioneel aantrekkelijk voor landschapsfotografen die meer details op de voorgrond willen hebben en architectuurfotografen die in kleine ruimtes werken. Onze nieuwe ultragroothoeklens laat de wereld met een brandpuntsafstand van slechts 10 mm zien, wat klanten zeker zal bevallen. Maar ook filmmakers die een statement willen maken met hun beelden, evenals sport- en documentairemakers die zich willen onderscheiden van de rest.

Stabilisatie die gewoon werkt Voor foto of video. In het midden of aan de rand. Een Peripheral Coordinated Control Image Stabilizer biedt tot 5-stops bescherming tegen cameratrilling – en tot 6-stops met een EOS-camera met in-body stabilisatie.

Intuïtieve, robuuste L-serie-constructie Met de functieknop en het instelwiel kun je intuïtief opnamen maken. Natuurlijk is de RF 10-20 mm F4L IS STM bestand tegen stof en vocht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen