OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USM

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Alle voordelen van een zoomlens. Alle kwaliteiten van een prime lens! Een compacte, lichtgewicht professionele 2.8 telezoomlens die uitzonderlijke scherpte en snelheid biedt met ongeëvenaarde flexibiliteit.

Ben je op zoek naar de ongelooflijke scherpstelsnelheid, scherpte en prestaties van een prime lens en de veelzijdigheid van een zoomlens? De RF 100-300mm F2.8L IS USM biedt beide. Met een snel f/2.8-diafragma over het gehele zoombereik, nieuwe gecoate interne lenselementen voor ongelooflijke scherpte, een 5.5-stops Image Stabilizer en de kenmerkende weerbestendigheid van de L-serie, is dit een baanbrekende lens.

Een professionele zoomlens met veelzijdige telefoto-eigenschappen
De snelste sportmomenten, uitdagend nieuws en wildlife vastleggen met deze lichte en compacte f/2.8-zoomlens die is ontworpen voor baanbrekende prestaties.

Razendsnel, responsief en nauwkeurig
Dual Nano USM-motoren maken snelle, stille scherpstelling mogelijk met extra bedieningsmogelijkheden via de Lens Control Ring. Opnamen maken vanuit de hand is ook eenvoudig dankzij de 5.5-stops Optical Image Stabilizer.

Ongelooflijke beeldkwaliteit die de grenzen van een zoomlens verlegt
Een asferische lens van geperst glas, ongebruikelijk in een supertelelens, in combinatie met UD- en fluoriet-elementen, zorgen samen voor ongelooflijke details, met minder chromatische aberratie, flare en overstraling.

Creatieve controle wanneer je die het meest nodig hebt
Een diafragma met 9 lamellen zorgt voor prachtige hooglichten en veel mogelijkheden om te spelen met scherptediepte, terwijl je met een minimale scherpstelafstand van 1,8 m 2 close-updetails kunt vastleggen bij elke brandpuntsafstand.

Gemaakt voor professionals
De RF 100-300 mm F2.8L IS USM uit de L-serie doet onder alle omstandigheden zijn werk dankzij geavanceerde afdichting, schokbestendigheid en de kenmerkende witte, warmtewerende coating.

Voeg nog meer veelzijdigheid toe met RF-extenders
Breid de RF 100-300mm F2.8L IS USM uit tot 200-600mm f/5.6 met de RF 2x-extender of 140-420mm f/4 met de RF 1.4x-extender zonder concessies te doen aan de focussnelheid of duurzaamheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen