OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Canon RF-S 3.9mm F3.5 STM Dual Fisheye

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Canon brengt de meeslepende wereld van 3D VR-content naar APS-C EOS R-camera's met de innovatieve RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE-lens.
Deze nieuwe stereoscopische lens is ontworpen om verhalen tot leven te brengen in verbluffende virtual reality en is voorzien van een geavanceerd dual fisheye-ontwerp, een grote kijkhoek van 144° en een grote scherptediepte voor de meest levensechte ervaring.

De lens combineert hoogwaardige optische technologie zoals UD-elementen en Air Sphere-coating met gebruiksvriendelijke functies zoals automatische scherpstelling en een eenvoudige workflow. Zo kun je klanten inspireren om vol vertrouwen de stap naar 3D VR-storytelling te maken. Ga helemaal op in het volgende hoofdstuk van het Canon EOS VR-verhaal.

Verhalen met diepgang
Dankzij de twee afzonderlijke lenzen en de groothoek van 144° geeft de
RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE een extra dimensie aan filmproductie voor VR-content die zo realistisch is dat je deze virtueel kunt aanraken. Kijkers kunnen vrij rondkijken in 3D, terwijl de creator zich op het verhaal kan richten. Er ligt een wereld vol betekenisvolle storytelling aan de voeten van de ambitieuze contentcreator.

Eenvoudige workflow, eenvoudigere installatie
Het dual fisheye-ontwerp biedt twee perfect gesynchroniseerde linker- en rechterperspectieven die de VR-workflow stroomlijnen en de nabewerkingstijd verkorten met snelle conversie en bewerking. Bovendien heb je dankzij de extra STM-autofocus al één zorg minder en kun je sneller opnamen maken. Dat alles met het oog op gebruiksgemak.

Zichtbare kwaliteit
Geniet van een superieure beeldkwaliteit dankzij de hoogwaardige Air Sphere-coating en UD-lenzen die overstraling, reflecties en aberraties voorkomen. Of je nu binnen of buiten bent, met het diafragma van f/3.5 kun je eenvoudig opnamen maken, zelfs op een bewolkte dag. Met het extra schroeffilter en de achterste gelatinefilterhouder beschik je over meer creatieve controle.

 

  • Innovatief dual fisheye-ontwerp
  • Groothoek van 144°
  • Automatische scherpstelling met STM
  • Pupilafstand van 60 mm
  • Diafragma van f/3.5
  • Air Sphere-coating

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen