OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Canon Speedlite EL-10

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Canon SPEEDLITE EL-10


Kies voor creatievere fotografie met de SPEEDLITE EL-10. Maak mooiere portretten met visuele effecten zoals het bevriezen van het onderwerp door een achtergrond met bewegingsonscherpte te gebruiken. De krachtige en veelzijdige SPEEDLITE EL-10 is uitgerust met Canon's 21-pins multi-function flitsvoet, waardoor je veel makkelijker communiceert met je camera. Pas eenvoudig instellingen rechtstreeks vanaf je scherm aan en vertrouw op functies zoals een laadtijd van 1,5 seconden, een zoombereik van 24-105 mm en een krachtige flitser met richtgetal van 40.

Breng je portretten tot leven
Regel het licht met een horizontale en verticale bounce en een veelzijdig vermogensbereik van 1/1 tot 1/1024 voor een zachtere uitstraling. Bovendien kun je ogen extra laten glanzen dankzij een catchlight panel.

Intelligent en intuïtief
De 21-pins multi-function flitsvoet maakt snelle communicatie mogelijk met EOS R-systeemcamera's. Pas de instellingen rechtstreeks vanaf het camerascherm aan, stel tot wel drie aangepaste modi in en bedien zelfs op afstand via de Camera Connect-app.

Laat je creativiteit de vrije loop
De SPEEDLITE EL-10 is je trouwe partner, met een wireless cameraflitser die in slechts 1,5 seconde kan laden, een zoombereik van 24-105 mm en een krachtige output met een richtgetal van 40.

Maak opnamen met vertrouwen
Deze Speedlite flitser werkt op vier AA-batterijen en kan ten minste 260 opnamen bij full-power maken. Houd het accuniveau in de gaten en pas de instellingen op het LCD-scherm eenvoudig aan, zelfs wanneer de hoeveelheid licht afneemt.

Licht en aanpasbaar
Pas je instellingen onderweg aan met het elektronische keuzewiel of stel de automatische flitser E-TTL II in voor directe aanpassing aan de juiste belichting. Hij is ook licht en gemakkelijk te dragen - perfect voor op reis of voor een langere opname.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen