CORONA: momenteel is de winkel UITZONDERLIJK GESLOTEN! Bestellen via de webshop kan natuurlijk wel! Klik op "CONTACT" voor meer info!

Caruba Pro Trolley III zwart

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: 1-5 dagen indien op voorraad in het magazijn of bij de leverancier. Klik op de groene knop voor meer info!

Pro Trolly III   voor comfortabel vervoer van materiaal

Caruba is producent van een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige foto- en video accessoires. Inhoud: De Caruba Pro Trolly is een erg handig wagentje van stevig aluminium en canvas bekleding met een hoge draagkracht. De Pro Trolley biedt ruimte voor een uitgebreide set foto- of filmapparatuur en accessoires en maakt het regelmatig (of langer) vervoeren van uw materiaal veel comfortabeler dan bij het gebruik van een schouder- of rugtas. De Caruba Pro Trolly is zo sterk dat fotograferen (<90kg) hem ook kunnen gebruiken als stoel; ideaal bij sport- en natuurfotografie! De Trolley is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen. De brede allterrain-banden voorkomen dat het wagentje verzakt in de ondergrond.

Eigenschappen: kan als stoel gebruikt worden * snel opvouwbaar * uitgevoerd met brede all-terrain banden * zakje op de rug voor b.v. portemonnee & sleutels * licht van gewicht (5.4kg) *

Materiaal: roestvast geanodiseerd aluminium & dubbelwandig 600D Nylon 

Formaat (opgevouwen): 70x50x12cm * Formaat (uitgevouwen): 104x70x60cm  * maximaal laadvermogen: 90 kg. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen