OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Cotton Carrier Camera Vest G3 voor 1 camera

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Cotton Carrier CCS G3 Camera Harnas 1 is geschikt voor DSLR's met een lang objectief bevestigd. Het is ontworpen voor actieve fotografen die hun camera direct bij de hand willen hebben om geen enkel spontaan moment te missen. Het harnas is "one size fits all" en is gemakkelijk op maat te maken met de verstelbare schouderbanden en taille riem met snelsluiting. De CCS G3 verdeelt het gewicht van je apparatuur om vermoeidheid bij lang dragen te verminderen. 

Opbergruimte voor accessoires
Twee opbergvakken voor geheugenkaarten of accu's en een grote buitenzak bieden opslagplaats voor accessoires. Het CCS G3 harnas is gemaakt van Kodra synthetisch canvas en geanodiseerd aluminium. Het heeft een Twist & Lock camerabevestigingssyteem en een geventileerd achterpaneel. Het harnas wordt geleverd met een camera-hub en een regenhoes.

Twist & Lock montage
Het Twist & Lock camerabevestigingssysteem biedt stabiliteit en veiligheid. Een draai vergrendelt de camera op zijn plaats, waardoor de camera niet zomaar van het harnas getrokken kan worden, hierdoor is deze goed beveiligd tegen diefstal. Het zorgt ook voor stabilisatie van de camera zodat je vrij beweegt zonder dat de camera gaat bungelen.

Compatibiliteit met statief
De Cotton Carrier CCS G3 wordt geleverd met een platte aluminium hub die op alle camera's met 1/4"-20 statiefaansluiting gemonteerd kan worden. Deze hub heeft ook een eigen 1/4"-20 statiefaansluiting voor plaatsing op een statief.

Kenmerken van de Cotton Carrier CCS G3 Camera Harnas 1

  • Geschikt voor DSLR's met lange lens
  • Verdeelt het gewicht om vermoeidheid te verminderen
  • One size fits all
  • Opbergzakken
  • Verstelbare schouderbanden en heupriem
  • Twist & Lock camera mount systeem
0 sterren op basis van 0 beoordelingen