OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Eneloop CC55 Fast Charger w/ 4X AA 2500 mAh Eneloop Pro

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Panasonic Eneloop Lader CC55 + 4x AA 2500mAh
De Panasonic Eneloop Lader CC55 is de opvolger van de CC16. De oplader geeft nu met verschillende LED-lampjes aan in hoeverre de batterijen zijn opgeladen. De oplader heeft voor elke batterij een eigen lampje. Hij laadt de batterijen apart van elkaar op en je kan ook verschillende types tegelijk opladen.

Een rood lampje geeft aan dat de batterij 0-20% capaciteit hebben, geel staat voor 20-80%, groen voor 80-99%, en als de batterij volledig opgeladen is, brandt er geen lampje. Als er een geel lampje knippert, is er een mogelijk probleem met je batterij en bij een knipperend rood lampje is er een probleem bij het opladen, bijvoorbeeld dat er een verkeerd merk batterij in de lader zit.

De oplader laadt een lege Eneloop AA 2000mAh of AAA 800mAh batterij in 3 uur volledig op. Een AA 2500mAh kost 4 uur.

De oplader komt met 4 oplaadbare AA-batterijen van 2500mAh. Na tien jaar is de oplaadcapaciteit nog steeds 70% en je kan ze tot wel 2100x opladen. Hierdoor heb je erg lang plezier van de batterijen. Ze zijn een duurzame keuze; de batterijen zijn opgeladen in de fabriek met zonne-energie en verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. Werkzaam tot temperaturen van -20°C.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen