OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Feelworld 5,5" F5 Pro HDMI Touchscreen Monitor V2

Artikelnummer: D183341
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Eenvoudig touchscreen en professionele kleurkalibratie
U kunt eenvoudig en intuïtief in- en uitzoomen op uw opname met het knijp-om-te-zoom-gebaar. De F5 Pro biedt een scherp beeld, met native 1920x1080 hoge resolutie, REC-709 kleurkalibratie, zodat u kunt genieten van scherpere en rijkere kleuren.


Installeer eenvoudig externe stroomapparatuur
Een Sony F970 ontwerp voor externe installatie en voedingskit is toegevoegd aan de achterkant van de monitor. De externe kit kan worden gebruikt om de externe apparatuur te installeren en te installeren, zoals een draadloze zender, LED-licht, video-omzetter en andere die kunnen worden gevoed door de Sony F970-batterij, waardoor de ruimte die door de apparatuur wordt ingenomen aanzienlijk wordt bespaard en het gewicht van fotografie-apparatuur wordt verminderd.


Nauwkeurige belichting en focus 

De monitor bevat een overvloed aan handige functies, zoals histogram, valse kleuren, scherpstelhulp, ingebouwde audio, pixel tot pixel, kadergidsen, negen rasters enz. Kunnen u helpen bij een nauwkeurige belichting en focus. Met F5 Pro V2 kunt u op elk moment intern tot aangepaste LUT's (tot 32 gebruikersbestanden kunnen worden geïmporteerd), looks of profielen via de TYPE-C-interface naar USB laden. Plaats en selecteer onmiddellijk tussen hen, waarbij u altijd de creatieve intentie behoudt.


Op grote schaal compatibel voor camera | Flexibele voeding 
De F5 Pro heeft 4K HDMI in en loop-out, waardoor hij niet alleen live signalen kan weergeven, maar ook tegelijkertijd naar andere monitoren kan sturen. Met type-c ingang, F970 batterijplaat, de voedingskit en 8.4 V DC-uitgang, flexibele keuze van voeding.


Pakket omvat

1 × Micro HDMI-kabel, 1 × zonnescherm, 1 × kantelarm, 1 × demontagesleutel, 1 × TYPE-C naar USB, 1 × handleiding
Opmerking: batterij niet inbegrepen

 

Meer info >>

0 sterren op basis van 0 beoordelingen