OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm XF80mm F2.8 R LM OIS WR Macro

Artikelnummer: D10804
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Dankzij haarscherpe prestaties bij het focuspunt en een mooie bokeh is het Fujifilm XF 80mm f/2.8 R LM OIS WR Macro objectief je ideale metgezel voor het fotograferen van bloemen en andere natuurfoto's. De Fujifilm XF 80mm is het eerste objectief van Fujifilm met een vergrotingsfactor van 1.0x. Hierdoor leg je onderwerpen net zo groot vast als ze daadwerkelijk zijn. Het objectief is uitgerust met een snelle en stille autofocus, waardoor je in de natuur prima je gang kunt gaan zonder je onderwerp te verstoren of te verjagen. En met een 35mm equivalent van 122mm kun je voldoende afstand houden.


Vernieuwde optische beeldstabilisatie

Bewegingen door het fotograferen uit de hand worden onderdrukt door de vernieuwde optische beeldstabilisator met anti-shift-shake functionaliteit. Trillingen worden verminderd waardoor je minder snel met een statief hoeft te werken en je dus flexibeler bent tijdens een shoot.


Weerbestendig objectief

Het Macro objectief is opgebouwd uit zestien lenselementen verdeeld over twaalf groepen, waaronder een asferische lens, een Super ED-lens en drie ED-lenzen. In combinatie met het Floating Focus System maakt dit objectief hoge kwaliteit macro-opnames van dichtbij tot ver weg. De behuizing van het objectief is in een luxe en toch robuust jasje gegoten, zodat je gewoon door kunt blijven fotograferen als het plots gaat regenen. De lens is stofbestendig en kan temperaturen tot 10 graden onder nul prima aan. Een fluorcoating op het voorste element zorgt ervoor dat water en vuil worden afgestoten.

 

Zeer geschikt voor portretfotografie

Naast macrofoto's van kleine onderwerpen leent het XF 80mm f/2.8 R LM OIS WR Macro objectief zich ook uitstekend voor het maken van portretten. Je kunt van dichtbij een persoon op de foto zetten en een fraaie scherptediepte behouden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen