OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm GF30mm F3.5 R WR

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Fujinon GF30mm F3.5 R WR prime lens heeft een focale lengte gelijk aan 24mm (in het 35mm film formaat). Het objectief is compact, licht en vocht- en stofbestendig. Het interne focussysteem faciliteert een snelle en stille autofocus, ideaal voor videografie.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Uitstekende beeldkwaliteit
  De lens bestaat uit 13 lens elementen in 10 groepen, inclusief twee asferische elementen en twee ED elementen. De groepen zijn gepositioneerd waardoor ze verschillende afwijkingen beheren: in het bijzonder de typische distorsie van breedhoek lenzen om uitstekende scherpte te verzekeren over het hele beeld. Uiteraard geeft deze lens een indrukwekkend niveau van detail, dat je van 100MP sensors mag verwachten. Ideaal voor landschapsfotografie, architectuur, maar evenzeer voor losse snapshots.
 • Zeer draagbaar
  De lens weegt nauwelijks 510g met 99.4mm lengte en een maximale diameter van 84mm.
 • Straffe prestaties
  Het interne focussysteem van deze lens resulteert in een snelle en stille AF. Zo mis je geen enkele foto. Focus breathing (verandering van de beeldhoek bij het scherpstellen) werd gereduceerd tot 0.05%, wat de lens erg geschikt maakt voor video. Het AF systeem traceert onderwerpen in een constante beeldhoek, zelfs wanneer de scherpstelling verschuift.
 • Een stoere partner
  De lens is op 9 punten afgedicht en zo stof- en weerbestendig. Ze kan gebruikt worden bij temperaturen tot -10°C. Als fotograaf moet je je hierover dus geen zorgen maken bij moeilijke omstandigheden.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen