OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm GF80mm F1.7 R WR

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van maar liefst € 500 cashback korting op deze GFX lens! Gezien dit een cashback promotie is, moet de korting nog in mindering gebracht worden! Deze promotie is geldig van 01/05/2024 t.e.m. 30/06/2024.

De GF80mmF1.7 R WR heeft een standaard focale lengte van 80mm (een 35mm equivalent van 63mm), met een maximaal diafragma van F1.7.

Portretfotografen die het GFX system gebruiken kunnen nu kiezen tussen de GF110mmF2 R WR wanneer ze beelden met een kleinere hoek wensen of ze nemen de GF80mmF1.7 voor een iets bredere hoek. Zo krijgen fotografen meer creatieve mogelijkheden. De zeer mooie bokeh, dankzij het grote diafragma van F1.7, zal een prachtig sfeervol beeld geven met een mooie scherptebalans.

De GF80mmF1.7 heeft een krachtige DC motor om de groep van 6 lenselementen aan te drijven en om steeds een precieze en betrouwbare autofocus te verzekeren, zelfs bij een opening van F1.7. Dankzij haar compacte afmetingen en gewicht is deze lens geschikt voor zowel studiowerk als op locatie. De lens is voorzien van weerresistente verzegeling op 10 plaatsen en is dus flink beschermd tegen stof en water. Dit laat toe dat ze functioneert tot een temperatuur van -10°C. Het voorste lenselement is ook gecoat met fluorine als extra beschermingslaag om stof te weren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen