OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm GFX100 II

Artikelnummer: 16805452
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Lever een werkende digitale camera in en ontvang maar liefst € 500 "trade-in" korting bij aankoop van een Fujifilm GFX100II !!! Deze promotie is geldig van 01/05/2024 t.e.m. 30/06/2024.

De FUJIFILM GFX100 II is een fantastische toevoeging aan het gamma van de GFX reeks van spiegelloze digitale camera's. De GFX100 II is uitgerust met de grootformaatsensor die 1,7 keer zo groot is als een 35mm full frame sensor en de beste burstopname-, AF- en videoprestaties levert in de geschiedenis van de GFX Series.

De GFX100 II is uitgerust met de nieuw ontwikkelde 102MP high-speed beeldsensor "GFX 102MP CMOS II HS" en de high-speed beeldverwerkingsengine "X-Processor 5" om twee maal zo snel de beelden te verwerken in vergelijking met het huidige model. Het is een nieuw vlaggenschip van de GFX Series dat aanzienlijke prestatieverbeteringen biedt op het gebied van continu fotograferen, AF en video-opnamen.

De GFX100 II heeft een superieure beeldkwaliteit dankzij het gebruik van de grootformaat sensor die een rijke tonale reproduceerbaarheid en sterke driedimensionale definities produceert. Daarnaast heeft de nieuwste high-speed beeldsensor in combinatie met de high-speed beeldverwerkingsprocessor het mogelijk gemaakt om de technologie die ontwikkeld is bij de lancering van de X-H2S – de op AF-gebaseerde AF voor onderwerpdetectie, ontwikkeld met Deep Learning technologie, evenals het nieuwste voorspellende AF-algoritme, voor het eerst op een toestel van de GFX Series toe te passen. De burstopnameprestaties zijn ook verbeterd van de huidige 5.0 beelden per seconde naar 8.0 beelden per seconde, ideaal om snelle opnames te maken bij mode-, commerciële en landschapsfotografie, sport- en persfotografie.

Het gebruik van de nieuwe sensor heeft ook geleid tot een aanzienlijke verbetering van de video-opnameprestaties. De camera kan intern 4K/60P 4:2:2 10-bits video opnemen en ondersteunt voor het eerst 8K/30P video in de GFX Series. De camera biedt ook de nieuwe "Video Formaat" modi om de voordelen van de grootformaat sensor ten volle te benutten.. De camera detecteert het formaat van het gemonteerde objectief, d.w.z. Premista, 35mm en Anamorphic (35mm), via de vattingadapter en neemt video op met geoptimaliseerde instellingen. Dit maakt video-opnamen in een veelzijdige reeks situaties mogelijk, mede dankzij de verbeterde uitleessnelheid van de sensor en de tracking AF.

De uitbreidbaarheid van het systeem zorgt ook voor betere prestaties. De behuizing van de GFX100 II is voorzien van een ethernetpoort en HDMI Type A en USB-C aansluitingen voor extra connectiviteit van externe apparaten. Ondersteuning voor de cloudservice "Frame.io Camera to Cloud" en tijdcodesynchronisatie met ATMOS AirGlu™ BT stroomlijnt de workflow van gebruikers.

Nieuw zijn ook de ISO80-gevoeligheid en de filmsimulatiestand "REALA ACE", goed voor prachtige beelden. Hardware verbeteringen zijn onder andere de tot 8-stops vijf-assige in-body beeldstabilisatie (IBIS), 1.0x zoeker en 9.44-miljoen-dots high-definition EVF. Het nieuwe design van de camera met zijn nieuwe "feel" heeft een groot LCD en een top paneel. De GFX100 II is op alle gebieden een evolutie ten opzichte van het huidige model om tegemoet te komen aan de behoeften van professionele foto- en videografen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen