OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm MCEX-16 Macro Extension Tube

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Fujifilm MCEX-16 Macro Extension Tube is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de Fujifilm XF en XC objectieven en de camera's uit de X-serie. Door de MCEX-16 Macro Extension Tube tussen uw objectief en camera te plaatsen vergroot u de afstand tussen uw objectief en de de sensor. Hierdoor is het mogelijk om dichterbij scherp te stellen dan standaard mogelijk is met het betreffende objectief.

Behoud van functies
De MCEX-16 beschikt over elektronische contactpunten waardoor er informatie kan worden doorgegeven van het objectief naar de camera. Hierdoor houdt u beschikking over functies zoals de automatische scherpstelling en de automatische belichtingsmogelijkheden. De mounts van de Macro Extension Tube zijn gemaakt van metaal en sluiten perfect aan op uw objectief en camera. De MCEX-16 is uitgevoerd in de stijl van de Fujifilm camera's uit de X-serie.

In de tabel die u hier kunt bekijken kunt u zien wat de minimale werkafstand en minimale scherpstelafstand van compatibele objectieven is, met en zonder Macro Extension Tube.

Kenmerken
- Verkleint de minimale scherpstelafstand van uw objectief
- Elektronische functies blijven behouden
- Zeer degelijk constructie

0 sterren op basis van 0 beoordelingen