OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm Shoe Mount Flash EF-60

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Krachtig

  • Ondanks zijn compacte vorm heeft de flitser een maximaal richtgetal van 60
  • De flitser kan 90° opwaarts gedraaid worden maar ook 180° links of rechts zodat het licht tegen muur of plafond kan terugkaatsen om natuurlijk licht te creëren en harde schaduwen te vermijden.
  • Het bereik gaat van 24mm tot 200mm, en kan nog uitgebreid worden tot ongeveer 16mm met de ingebouwde diffuser. De EF-60 bevat ook een Auto Zoom functie die lichtverdeling aanpast afhankelijk van de kijkhoek van de lens.
  • Dankzij de TTL modus wordt de optimale belichting automatisch berekend, maar ook de manuele modus zodat de gebruiker zelf de touwtjes in handen kan nemen.
    De EF-60 ondersteunt ook FP High-Speed Sync, met een flits synchronisatie bij een sluitertijd van zelfs 1/8000 sec


Draadloos

  • De EF-60 heeft een ingebouwde ontvanger voor het draadloze communicatie systeem NAS (Nissin Air System). In combinatie met het draadloze besturingssysteem EF-W1 of de Nissin Air10s kan hij vanaf afstand geactiveerd worden. Zo kan je de flitser dus overal plaatsen, zelfs buitenshuis in fel daglicht of in een omgeving waar obstakels het zicht kunnen beperken.
  • De EF-60 heeft ook een optische draadloze modus. Bij gebruik met de FUJIFILM EF-X500 als master unit kan je zo een stabiel draadloos systeem opstellen waar er minder goede radiocommunicatie is.

 

Veelzijdig

  • De EF-60 maakt gebruik van een xenon flitsbuis en een helder wit LED licht voor veelzijdige toepassingen, bv bij het filmen van video, of om constant licht te voorzien bij het fotograferen, of om AF-assist licht toe te voegen.
  • De EF-60 gebruikt 4 AA batterijen

 

De Fujifilm EF-60 en EF-W1 zijn compatibel met oa:

GFX100, GFX 50S, GFX 50R
X-H1, X-Pro2, X-Pro3, X-T1, X-T2, X-T3, X-T4, X-T20, X-T30, X-E3, X100F, X100V.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen