OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm X-H2 + XF16-80mm Black

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 200 CASHBACK korting op dit product! Gezien dit een cashback is, werd dit bedrag nog NIET in mindering gebracht! Promotie geldig t.e.m. 31 maart 2024. Klik hier voor meer info.

De nieuwe X-H2 camera is uitgerust met de nieuwe 40,2-megapixel X-Trans CMOS 5 HR-sensor en de snelle X-Processor 5. Dit is een nieuw vlaggenschipmodel met de hoogste resolutie in de geschiedenis van de X Series voor zowel foto's als video's. De camera levert foto's met een hoge resolutie en is 's werelds eerste APS-C-camera die 8K/30P Apple ProRes interne opnamen mogelijk maakt.

De verbetering van de beeldkwaliteit die de nieuwe sensor biedt, wordt aangevuld met geavanceerde functies, waaronder de minimale standaard ISO van 125, een maximale sluitertijd van 1/180.000 sec met elektronische sluiter, en Pixel Shift multi-shot om visuele expressies te verbeteren tot wel 160 megapixels. De X-H2 biedt ook functies en interfaces die helpen bij het maken van opnamen, zoals de onderwerpsdetectie-AF op basis van Deep Learning-technologie die automatisch een breder scala aan onderwerpen (dieren, vogels, auto’s, moto’s, fietsen, vliegtuigen, treinen...) detecteert en volgt, beeldstabilisatie met vijf assen en tot zeven stops in de camera, 0,8x vergroting en EVF met 5,76 miljoen punten, evenals een kaartsleuf die compatibel is met zowel een SD-kaart als een CFexpress Type B-kaart, zodat gebruikers in allerlei situaties kunnen genieten van de hoge beeldkwaliteit van de X-H2.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen