OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm X-H2S body

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Dit product kan gehuurd/getest worden! Klik hier voor meer info!

Kenmerken:

  • 26,1 Megapixel X-Trans5 gestapelde BSI-beeldsensor
  • 40 beelden per seconde in elektronische sluiter
  • 4K/120P, 6.2K/30P, HD/240P
  • Apple ProResHQ intern opnemen in 10-bit bij 4:2:2
  • Nieuwe Flog2 codering voor een groter dynamisch bereik
  • Externe opname van ProRes Raw en Blackmagic Raw
  • Tot 7 stops interne beeldstabilisatie (IBIS)

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit
De X-H2S is de eerste camera uit de X Series die is uitgerust met de gestapelde 26,1-megapixel X-Trans 5-sensor. Voortbouwend op de unieke X-Trans-kleurenfilterarray die moiré en valse kleuren minimaliseert, levert de plaatsing van de sensorschakelingen op een aparte laag van de pixels een uitstekende beeldkwaliteit op, dankzij uitgebreide mogelijkheden bij weinig licht en een dynamisch bereik tot 14 stops. De nieuwe X-Processor 5 is gekoppeld aan de sensor en biedt bliksemsnelle prestaties in de meest veeleisende situaties. De X-Processor 5 kan enorme hoeveelheden gegevens verwerken en biedt prestatieverbeteringen op het hoogste niveau voor de verwerking van video en foto's en een EVF met een resolutie van 5,76 miljoen dots, naast een geavanceerde, intelligente autofocusfunctie die 3x sneller is dan bij het vorige X-T4 model van Fujifilm.

Krachtige en creatieve video
Krachtige videofuncties maken van de X-H2S een go-to toestel - zowel voor hybride beeldmakers als voor toegewijde bewegingsprofessionals. Intern kan tot 240 minuten aan beeldmateriaal worden opgenomen met een breed scala aan resoluties en beeldsnelheden tot 6,2K/30P (in full-sensor 3:2-beeldverhouding), 4K/120P, en Full HD/240P. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde flexibiliteit binnen de X-serie line-up. Daarnaast biedt de mogelijkheid om 10-bits 4:2:2 Apple ProRes-beelden intern op te nemen op CFexpress Type B-geheugenkaarten een ongelooflijke flexibiliteit bij de postproductie, terwijl het 14-stops dynamisch bereik van de X-Trans 5-sensor het niveau van beelddetails optimaliseert over een uniek breed belichtingsbereik.

Ongeëvenaarde autofocus prestaties
Het autofocussysteem in de X-H2S is niet alleen snel, maar ook zeer geavanceerd. Het is in staat om te werken bij lichtniveaus tot -7EV en om snel en onregelmatig bewegende onderwerpen bij te houden, en beschikt nu over Subject Detection autofocus, waarbij AI wordt gebruikt om ongeëvenaarde autofocusprestaties te leveren. De vorige modellen uit de X Series bieden AF met gezichts- en oogdetectie, maar de AF met onderwerpsdetectie van de X-H2S breidt het bereik van identificeerbare onderwerpen uit om de nauwkeurigheid van de scherpstelling verder te verbeteren. Het nieuwe systeem is in staat auto's, vliegtuigen, treinen, motorrijders, vogels, paarden, honden, katten en meer te herkennen en te volgen. Bovendien zijn de gezichts- en oogdetectiemogelijkheden uitgebreid om haarlijnen, brillen en gezichtsbedekkingen op te pikken.

Mis nooit een moment
De X-H2S levert krachtige prestaties, geschikt voor elke professionele fotograaf of filmmaker. Continu opnemen is mogelijk met 15 beelden per seconde met de mechanische sluiter, en tot 40 beelden per seconde wanneer de elektronische sluiter wordt gebruikt. Deze indrukwekkende snelheden worden ondersteund door de buffer met hoge capaciteit van de camera, die onbeperkte continue opname en schrijven van JPEG- en RAW-bestanden naar een high-speed geheugenkaart mogelijk maakt bij gebruik van de mechanische sluiter. Creatieve mogelijkheden in overvloed dankzij het ingebouwde beeldstabilisatiesysteem van de camera, dat tot zeven stops reductie van trillingen biedt om de gebruiker die uit de hand fotografeert echte veelzijdigheid te bieden.

Professionele filmmogelijkheden
Naast een breed scala aan interne video-opnamefuncties, biedt de X-H2S aanzienlijke flexibiliteit voor externe opnamen. F-Log of F-Log2, Apple ProRes RAW en Blackmagic RAW-beelden kunnen allemaal worden opgenomen op een extern apparaat via de standaard HDMI-poort van de camera, type A. Maak optimaal gebruik van de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van de X-H2S door F-Log of F-Log2 op te nemen in resoluties tot 6,2K in Apple ProRes RAW*1 en Blackmagic RAW*2.

*1 Atomos Ninja V+ HDR-monitorrecorder vereist
*2 Blackmagic Design Video Assist Monitor Nodig

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen