OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm X-T50 body Charcoal Silver

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De X-T50 heeft een compacte en lichtgewicht body en weegt ongeveer 438 gram. De camera beschikt over de 40,2 megapixel "X-Trans™ CMOS 5 HR" sensor, de snelle beeldverwerkingsengine "X-Processor 5", en een 5-assige, tot 7,0-stops, in-body beeldstabilisatiefunctie (IBIS). Het is een veelzijdig model met een hoge beeldkwaliteit, hoge prestaties en een grote mobiliteit. Samen met de nieuwe standaard zoomlens "FUJINON XF16-50mmF2.8-4.8 R LM WR" is dit een combo die in alle situaties geschikt is.
Daarnaast is er voor het eerst een Film Simulation-draaiknop op de bovenplaat geplaatst, zodat de gebruiker gemakkelijk kan schakelen tussen “Film Simulations”, een belangrijke functie typisch voor Fujifilm en die een grote verscheidenheid aan kleurtonen mogelijk maakt.

Hoge beeldkwaliteit en prestaties dankzij krachtige sensor en snelle beeldprocessor
De vijfde generatie van de X Series is uitgerust met de back-illuminated 40,2 megapixel X-Trans™ CMOS 5 HR sensor. Het nieuwste beeldverwerkingsalgoritme levert een hoge resolutie met behoud van een hoge signaal-ruisverhouding.
Dankzij de verbeterde pixelstructuur kan er efficiënter meer licht worden opgevangen, ISO 125 is aangenomen als normale gevoeligheid. Bovendien kan de elektronische sluiter worden ingesteld op een sluitertijd van 1/180000 sec. Op zijn snelst, waardoor een zeer nauwkeurige regeling van de belichtingstijd wordt bereikt. Opnamen met een lens met groot diafragma en grote opening kunnen worden gemaakt in een groot aantal scènes.
Uitgerust met een AI-gebaseerd AF voor onderwerpdetectie, ontwikkeld met deep learning-technologie. De camera kan dieren, vogels, auto’s, motorfietsen, fietsen, vliegtuigen, treinen, insecten en drones detecteren. Daarnaast is de camera uitgerust met een AF-voorspellingsalgoritme dat geavanceerder is dan dat van eerdere modellen. Hierdoor kunt u comfortabeler opnamen maken van een breed scala aan onderwerpen, waaronder snel bewegende auto’s en dieren.
Er zijn in totaal 20 modi voor “Filmsimulatie” beschikbaar voor de X-T50, waaronder “REALA ACE,” die een natuurgetrouwe kleurweergave en scherpe kleurgradaties combineert. Je kan gebruik maken van een grote verscheidenheid aan kleurexpressies afhankelijk van je onderwerp of scène.
Dankzij de digitale teleconverterfunctie kunnen beelden 1,4x en 2x worden vergroot.

Verbeterde functies om het bereik verder uit te breiden
De camera is ook uitgerust met een 5-assige in-body beeldstabilisatiefunctie met een maximum van 7,0 stops. Terwijl de beweeglijkheid van de vorige modellen behouden blijft, maakt deze functie het mogelijk om comfortabel uit de hand te fotograferen, zelfs in donkere scènes zoals nachtscènes, waardoor het opnamebereik enorm wordt vergroot.
6,2K/30P video-opname is mogelijk. Tracking AF-functie tijdens video-opname is ook beschikbaar voor video-opname van hoge kwaliteit.
De camera kan opnemen in de AUTO modus, die de scène detecteert en automatisch de optimale opname-instellingen selecteert, door eenvoudigweg de schakelhendel voor de AUTO modus op de bovenkant van de body te bedienen. De camera detecteert automatisch het onderwerp en volgt het terwijl het scherp blijft, waardoor het gemakkelijker wordt om foto’s en films van hoge kwaliteit vast te leggen.

Geraffineerd productontwerp met ultieme functionele schoonheid
Het ronde ontwerp van de body is nieuw. De nieuwe gripvorm ligt prettig in de hand, terwijl het compacte formaat behouden blijft, wat resulteert in hoge greepprestaties.
Het geheel nieuwe “Film Simulatiewiel” is op de bovenplaat geplaatst. Hiermee kunnen gebruikers afhankelijk van het onderwerp of de scène intuïtief schakelen tussen verschillende modi voor filmsimulatie, zodat ze handig kunnen kiezen tussen de verschillende kleurtonen in zowel stilstaande als bewegende beelden.
Op de bovenplaat is een pop-up flitser gemonteerd die geïntegreerd is in de zoeker. Deze regelt automatisch de hoeveelheid licht en toont zijn functionaliteit in donkere scènes en portretten met tegenlicht.
Het nieuwe model heeft een kantelbaar LCD-scherm met 1,84 miljoen beeldpunten aan de achterzijde. Daarnaast zijn de vorm van de handgreep en de indeling van de knoppen aan de achterkant van de camera verfijnd om comfortabeler opnamen te kunnen maken van zowel stilstaande als bewegende beelden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen