OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm XF150-600MM F5.6-8 R LM OIS WR

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 400 cashback korting op dit product! Gezien dit een cashback promotie is, moet de korting nog in mindering gebracht worden! Deze promotie is geldig van 01/05/2024 t.e.m. 30/06/2024.

Dit product kan gehuurd/getest worden! Klik hier voor meer info!

 

Supertelefoto-brandpuntsafstand die kan worden uitgebreid met XF1.4TC en XF2.0TC
Ga tot het uiterste
De XF150-600mmF5.6-8 R LM OIS WR brengt enorme afstanden prachtig in beeld en geeft daarmee een verbazingwekkend potentieel in de handen van elke capabele beeldenmaker. De brandpuntsafstand van 229-914mm (in 35mm equivalent) opent onbeperkte mogelijkheden voor natuur- en wildfotografen om de meest afgelegen delen van onze wereld het gevoel te geven dat ze slechts één beeld van ons verwijderd zijn. De interne zoomconstructie van de lens is perfect ontworpen en behoudt zijn lengte over het gehele brandpuntbereik, waardoor de lens perfect in balans blijft wanneer deze is bevestigd op een multi-directionele gimbal-kop en statief. De XF150-600mm is compatibel met de FUJINON XF1.4X TC WR en XF2X TC WR teleconverters en kan worden getransformeerd tot een lens die op zijn langst een equivalente brandpuntsafstand van 1828mm biedt

Krachtige OIS tot wel 5.0 stops
Een stabiele basis voor creativiteit
De krachtige Optische Beeldstabilisatie (OIS) van de XF150-600mmF5.6-8 R LM OIS WR biedt vijf stops beeldstabilisatie. Dit geeft vertrouwen bij die gelegenheden waar camerabewegingen nadelige gevolgen kunnen hebben voor beelden die zijn gemaakt met langere sluitertijden of langere brandpuntsafstanden. Mis minder momenten, vertrouw meer op je instinct en maak spontanere opnamen bij sluitertijden van slechts 1/30 sec, zelfs bij gebruik van langere brandpuntsafstanden.

Snelle, bijna geruisloze en nauwkeurige autofocus met interne en lineaire focusmotoren
De resultaten die je verwacht, geleverd als nooit tevoren
Snelle, betrouwbare autofocus staat centraal in het vermogen van de XF150-600mmF5.6-8 R LM OIS WR om consistent prachtige resultaten te leveren voor foto's of video. Het lineaire, motoraangedreven AF-systeem met interne scherpstelling zorgt voor haarscherpe precisie, vrijwel geruisloos en in een oogwenk, terwijl een minimale focus breathing filmmakers een ongelooflijke optie biedt om hun verhaal dichterbij te brengen.

Vooraf ingestelde scherpstelling en bereikkiezer voor onderwerpen binnen een specifieke afstand
Focus op precisie, volledig op uw voorwaarden
Pas de XF150-600mmF5.6-8 R LM OIS WR naadloos aan elke situatie aan met intuïtieve functies op de lens. De AF-ON- en AF-L-bedieningselementen zijn gemakkelijk toegankelijk, en met de speciale selector voor het scherpstelbereik kunnen creatieven effectiever werken binnen specifieke afstanden. Gecombineerd bieden deze functies controle en reactievermogen wanneer dat het meest nodig is.

Weerbestendig
Niet te stoppen in alle omstandigheden
Langdurig buiten zijn, wachtend op het perfecte moment, gaat vaak gepaard met uitdagende weersomstandigheden. De weerbestendige constructie van de XF150-600mmF5.6-8 R LM OIS WR beschermt hem tegen vocht, stof en temperaturen tot -10°C om de creatieve vrijheid te maximaliseren. De camera beschikt ook over een frontelement met fluorcoating dat water, vet en vuil afstoot, maar wat nog belangrijker is: het is gemakkelijk schoon te maken, zodat het snel klaar is voor het volgende avontuur.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen