OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm XF18-120mm F4 LM PZ WR

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Speciaal gemaakt voor beweging
De XF18-120mmF4 R LM PZ WR is de eerste XF-lens uit de X Series die ontwikkeld werd in samenwerking met het ontwerpteam dat verantwoordelijk is voor de introductie van FUJINON-lenzen in het topsegment van de film- en tv-wereld. Deze lens is compact, licht en veelzijdig en is op maat gemaakt voor zowel professionals als liefhebbers van filmproducties. De XF18-120mm is geïnspireerd op zijn roots in de filmproductie en beschikt over een variabele power zoom, soepele handmatige scherpstelling en traploze diafragma-aanpassingen voor een naadloze opname-ervaring. Een conventionele scherpstelring zorgt voor de handmatige scherpstelling, terwijl een nieuwe innovatieve zoomknop een variabele zoomsnelheid biedt. Twee aangepaste functieknoppen bieden de mogelijkheid om een constante zoomsnelheid, een brandpuntsafstand of een scherpstelpunt in te stellen. Traploze diafragma-aanpassingen onderstrepen de verfijnde ontwikkeling van de XF18-120mm, die elke verhalenverteller absolute controle bieden over elk onderdeel van hun beeld.


Focus op creativiteit
Serieuze filmmakers eisen volledige controle over het creatieve proces. En met de XF18-120mmF4 R LM PZ WR is dat mogelijk voor zoomen, diafragma-instelling en - van cruciaal belang - scherpstelling. De lens biedt naadloze omschakeling tussen continue autofocus en handmatige scherpstelling* tijdens het maken van opnamen, zodat perfecte resultaten altijd binnen handbereik zijn. Deze geavanceerde functionaliteit maximaliseert de veelzijdigheid voor scherpstelovergangen, zodat de gebruiker kan ingrijpen en de controle kan overnemen wanneer dat nodig is.

*Focus-functionaliteit vereist een compatibele firmware-upgrade van de camera.

Perfect uitgebalanceerd
Zoomlenzen worden zelden gebruikt met gimbals voor stabilisatie, omdat het wijzigen van de brandpuntsafstand van de lens het zwaartepunt kan beïnvloeden. Dit heeft op zijn beurt invloed op de manier waarop de lens op het stabilisatieapparaat wordt uitgebalanceerd. Dankzij de compacte afmetingen en het interne zoommechanisme is de XF18-120mmF4 R LM PZ WR echter een ideale oplossing voor gebruik met een gimbal, omdat de fysieke lengte niet verandert wanneer de zoominstelling wordt gewijzigd. Dit resulteert in een verscheidenheid aan creatieve opties terwijl er slechts één lens op de camera is bevestigd.

Gemaakt voor beweging
Met een zoombereik van 35 mm dat overeenkomt met 27-183 mm, een korte scherpstelafstand van 60 cm en vrijwel geruisloze zoom- en scherpstelbediening is de XF18-120F4 R LM PZ WR perfect voor een breed scala aan filmproductietoepassingen. Dit wordt nog versterkt door de minimale focus breathing, de traploze diafragmaregeling en het constante F4-diafragma van het objectief. Je kan de scherpstelling verleggen, de iris nauwkeurig aanpassen of de brandpuntsafstand wijzigen zonder merkbare afleiding van de opgenomen beelden.

Weerbestendig: Creëer in alle omstandigheden
De XF18-120mmF4 R LM PZ WR zal altijd klaar zijn voor die onverwachte creatieve momenten, dankzij het weerbestendige ontwerp en de met fluor gecoate voor- en achterelementen, die zijn ontworpen om stof en vocht van de lensoppervlakken af te stoten, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gereinigd. Film vol vertrouwen in natte of stoffige omstandigheden, bij temperaturen tot -10°C en concentreer je op het maken van een nieuw meesterwerk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen