OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm XF200mm F2 R LM OIS WR en XF1.4X TC WR TC KIT

Artikelnummer: D10806
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Een supersnelle F2 telephoto lens voor de X Series camera’s, met een bijzonder hoge beeldkwaliteit, die uitstekend combineert met de nieuwe Fujinon XF1.4X TC WR teleconverter. De lens biedt een snelle maximale f-stop van 2.0 en een focale lengte equivalent met 305mm in 35mm formaat. Met deze lens kan de fotograaf een prachtige bokeh produceren, wat haar ideaal maakt voor sport- of wildlifeopnames.

De lens komt in een kit met de krachtige FUJINON XF1.4X TC WR teleconverter, waardoor de focale lengte van de lens met 1.4 vergroot wordt. Zo kan de lens een focale lengte aan van 427mm bij F2.8 (equivalent 35 mm formaat).

Bovendien heeft de lens een nieuwe Focus Preset function, zodat de fotograaf heel snel naar een gewenste vooraf ingestelde focuspositie kan gaan. De lens is gemaakt van magnesium legering waardoor ze tegelijk erg licht én duurzaam is. Ze is bestand tegen stof, vocht en een temperatuur tot -10°C. Ideaal dus voor professionele fotografen die werken onder uitdagende omstandigheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen