OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm XF30mm f2.8 R LM WR macro

Artikelnummer: D10817
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De XF30mm F2.8 R LM WR Macro heeft vergeleken met conventionele standaardlenzen een aanzienlijk kleinere minimale werkafstand en sterk verbeterde close-up prestaties. Ondanks het feit dat het een zeer veelzijdige standaardlens is, kent het vrijwel geen beperkingen wat betreft de werkafstand tot een onderwerp. De mogelijkheid om dynamische echte 1:1 macrofotografie te maken, betekent dat gebruikers kunnen genieten van tafelfotografie van dichtbij van een onderwerp voor hen in een beperkte ruimte, evenals een breed scala aan categorieën, waaronder portretten en snapshots die profiteren van natuurlijke perspectieven.

De XF30mmF2.8 R LM WR Macro is in staat tot 1:1 vergrotingsmacrofotografie bij een minimale opnameafstand van slechts 10 cm. Dit verwijst naar de afstand van het sensoroppervlak tot het onderwerp. De afstand van het voorste lenselement tot het onderwerp is 1,2 cm. Dankzij het gebruik van de APS-C beeldsensor in de X Series wordt een onderwerp 1,5 keer groter gefotografeerd dan in full-frame equivalent.

De lens maakt ook gebruik van het Inner Focus-systeem, waarbij een lineaire motor de scherpstelgroep van elementen aandrijft, voor een snelle en zeer nauwkeurige AF. De scherpstelbewerking is stil en soepel, zelfs voor close-ups, waarbij grote bewegingen van de scherpstelelementen nodig zijn. Bovendien maakt het compacte ontwerp, met een gewicht van slechts 195 gram dankzij het compacte en lichte X Mount systeem, een geavanceerde veelzijdigheid en mobiliteit mogelijk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen