OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Godox Macro Ring Flash Two Light Kit MF-12

Artikelnummer: D207391
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Godox Macro Ring Flash Two Light Kit MF12 is ontworpen voor close-upfotografie en maakt macrofotografie eenvoudig. Met deze flitsers maak je van zeer korte afstand mooie en scherpe foto's van kleine onderwerpen zoals planten, dieren en insecten. De MF12 flitsers monteer je eenvoudig op de meegeleverde flitsstandaard en hebben een verstelbare kop voor snelle positionering.


Opties van de Godox MF12 macroflitser
Voor extra veelzijdigheid monteer je de flitsers rechtstreeks op je lens via de meegeleverde adapter, waarop je maximaal 6 MF12-flitskoppen monteert. Als off-camera TTL-flitser kunnen de MF12's werken met de Godox Xpro, X1 en X2 en andere draadloze flitstriggers die compatibel zijn met camera's van de populairste merken zoals Nikon, Sony, Canon, Fujifilm, Olympus en Panasonic.


2.4GHz draadloze bediening
2.4GHz draadloze technologie maakt transmissie over lange afstanden mogelijk, waardoor je meer flexibiliteit krijgt bij het maken van opnamen. Bovendien helpen 5 groepen met elk 32 kanalen om interferentie en storing te voorkomen wanneer meerdere draadloze systemen dicht bij elkaar werken.


Compact ontwerp
De Godox MF12 macroflitsers zijn geoptimaliseerd voor close-upfotografie vanwege het compacte ontwerp en de unieke mogelijkheid om rechtstreeks op een lens te worden gemonteerd via de meegeleverde adapter of rond het onderwerp te worden geplaatst met de meegeleverde flitsstandaard. De grootte en draadloze mogelijkheden maken het ook een goede optie voor algemene fotografie.


Krachtige oplaadbare accu
Dankzij de krachtige ingebouwde lithiumaccu flits je circa 500 keer op vol vermogen met een oplaadtijd van 0.01 tot 1.7 seconde. De accu's zijn eenvoudig oplaadbaar via de meegeleverde USB Type-C-kabel.
Kleureffect- en kleurtemperatuur aanpassingsset
De MF12 flitsers worden geleverd met de MF-11C kleureffecten- en MF-11T kleurtemperatuur aanpassingsets. De kleureffectset bevat een assortiment gekleurde gelfilters om je creatieve mogelijkheden uit te breiden. De kleurtemperatuurset bevat een assortiment gelfilters om de kleurtemperatuur van de flitskoppen aan te passen. Hierdoor kun je de kleurtemperatuur aan het omgevingslicht aanpassen, waar je ook fotografeert.

 

Toestel en trigger niet inbegrepen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen