OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Godox MF-R76 Macro Ring Flash

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Godox MF-R76 Macro Ring Flash is een macro ringflitser met een richtgetal van 14/ ISO100, ideaal voor close-ups en macrofotografie op afstanden van 3 tot ongeveer 1.5 meter. De ringflitser wordt door middel van een adapterring rond de lens van je camera bevestigd en geeft daardoor prachtige schaduwloze verlichting van je onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan opnamen van insecten of bloesems.

Bediening
De Godox MF-R76 Macro Ring Flash ringflitser beschikt over twee flitsbuizen die samen of afzonderlijk van elkaar ingesteld kunnen worden. Hierdoor beïnvloed je eenvoudig hoe schaduwen op je onderwerp vallen. Het bedienen van de MF-R76 ringflister is dankzij het draaiwiel en de drukknoppen op de achterzijde van de controller heel eenvoudig. Instellingen lees je in één overzicht af van het grote verlichte LCD display. Je past het vermogen van de flits van 1/1 tot 1/128 aan in 1/3 stappen. De flitsduur stel je in van 1/300 tot 1/20000 seconde. De heldere 5000 Kelvin daglicht focus-assist LED zorgt ervoor dat de camera makkelijk kan scherpstellen op het onderwerp. Een set van 8 adapterringen wordt meegeleverd zodat je de ringflitser met praktisch elk objectief gebruikt.

Energievoorziening
De MF-R76 voorzie je eenvoudig van stroom met een oplaadbare lithium-ion batterij. Voor het opladen van de accu wordt een USB-lader met USB-C kabel meegeleverd.

Compatibiliteit
De MF-R76 wordt geleverd met adapterringen in de maten 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72 en 77mm voor bevestiging objectieven met een filtermaat van 49 t/m 77mm. De Godox Macro Ring Flash is geschikt voor zowel Nikon, Canon, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Pentax en alle andere merken camera's met een normale standaard hotshoe. Wanneer je de ringflitser op een camera van Sony wilt gebruiken heb je een adapter nodig, omdat de hotshoe van Sony afwijkt. 

Ook geschikt voor dermatologen, tandartsen en mondhygiënisten
De MF-R76 Macro Ring Flash is ook een ideaal hulpmiddel voor dermatologen, tandartsen en mondhygiënisten om huidaandoeningen of monden te fotograferen. Met ringflitser licht je het gebit of de huid perfect uit. Door gebruik te maken van flitslicht kan met een kleine lensopening gefotografeerd worden, wat een positief effect op de scherpte van bijvoobeeld mondfoto's heeft, zodat de opname scherp is tot achter in de mond. Een bijkomend voordeel is dat het flitslicht alle andere lichtbronnen in een behandelkamer overtreft zodat er geen kleurzweem ontstaat waardoor je foto's een hoge kleurechtheid hebben. Bij huid- en mondfotografie is het belangrijk dat de foto goed te reproduceren is. Als er na een bepaalde periode een opname gemaakt moet worden van het gebit of de huid met dezelfde scherpte, belichting, kleur en contrast is belangrijk dat deze opname exact hetzelfde is. Doordat de Godox MF-R76 volledig met hand instelbaar is kan er een perfecte vergelijking plaatsvinden.


Kenmerken

 • Macro ringflitser met richtgetal van 14 bij ISO 100
 • Compatibel met camera's van Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Panasonic en Pentax
 • Dubbele flitsbuizen afzonderlijk instelbaar
 • Inclusief 8 adapterringen van 49 t/m 77mm
 • Werkt op een oplaadbare li-ion batterij 7.2V/2600mAh
 • Tot 660 keer op vol vermogen flitsen met een volgeladen batterij
 • Heldere 5000 Kelvin daglicht focus-assist LED
 • Recycletijd van 0.1-1.5 sec
 • Flitsduur van 1/300 tot 1/20000 sec
 • Flitsvermogen instelbaar van 1/1 tot 1/128 in stappen van 1/3
 • Gewicht inclusief batterij is 577 gram
 • Gewicht exlusief batterij is 458 gram
0 sterren op basis van 0 beoordelingen