OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Godox X Pro II Transmitter voor Sony

Artikelnummer: D222811
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Godox X PRO II Transmitter voor Sony
De Godox X PRO II Transmitter is gemaakt voor TTL systemen. Het stelt u in staat om adequaat en nauwkeurig te flitsen tot 100 meter.

Multi-shooting
Wanneer u hetzelfde object met anderen fotografeert en een set vaste lampen deelt, kunt u de multi-shooting modus proberen. Bij multi-shooting stuurt uw Xpro II de door u ingestelde flitswaarde naar het licht, en de flitser zal werken volgens uw flitswaarde. Terwijl u geniet van het plezier van fotograferen met anderen, past u de flitser aan om uw creatieve ideeën te vervullen.

Gelijkmatige belichting voor uw foto's
Zowel TTL als HSS worden aangeboden, waardoor u uw flitser kunt gebruiken met sluitertijden tot 1/8000s. Xpro II zorgt ervoor dat uw hele foto gelijkmatig wordt belicht en u de best mogelijke opname krijgt. Bovendien worden de flitsinstellingen op afstand in realtime weergegeven op een extra groot LCD-scherm voor professionele resultaten, zodat uw foto de perfecte belichting krijgt.

Laat uw flitser op afstand afgaan
Met Channel en ID kunt u de flitser op elk gewenst moment op afstand bedienen en activeren. De flitser kan worden geactiveerd als zowel de flitser als de flits-trigger op hetzelfde kanaal en ID zijn ingesteld. Afzonderlijke kanalen en ID's kunnen signaalinterferentie effectief voorkomen. Als in een scène een aantal flitsers wordt gebruikt en u zoekt het minst storende kanaal en ID, is door de scan functie snel een geschikt kanaal gevonden om uw werk efficiënter te maken.

Geen gedoe meer met apparaten
Godox is een nauw partnerschap aangegaan met Sekonic. Wanneer u een foto neemt, kunt u na meting door de Sekonic lichtmeter L-858 met ingebouwde Godox 2.4G module, direct de flitswaarde instellen op de lichtmeter, L-858. Met Godox's sterke verbinding met Sekonic, bent u direct in staat om de flitswaarde in te stellen via de lichtmeter. Voor deze eigenschap, kunt u meer tijd sparen om uw voldane beelden te fotograferen in plaats van met apparaten te worstelen.


Kenmerken

  • Stroomvoorziening: 2*AA batterijen
  • Display: Groot LCD paneel, achtergrondverlichting AAN of UIT
  • Kanaal: 32
  • Draadloze ID: 01-99
  • Groep: 16
  • Afmeting: 9,5 x 6,2 x 4,9cm
  • Netto Gewicht: 93g
  • 2 jaar garantie
0 sterren op basis van 0 beoordelingen