OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Hahnel Captur Timer Module Pro incl. IR Kit

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Met de geavanceerde Hähnel Captur Module Pro afstandsbediening kun je niet alleen op afstand je dslr- of systeemcamera ontspannen, maar ook intervalopnames of tijdsopnames maken en zelfs een trigger trap opzetten. Deze professionele draadloze timermodule heeft namelijk uitgebreide voorzieningen voor creatieve fotografie op afstand. Je koppelt de Captur Module Pro aan een Captur ontvanger (los verkrijgbaar) en laat vervolgens je creativiteit lekker de vrije loop.

Draadloze afstandsbediening met ingebouwde geluid, licht, IR en Laser sensor!
Het Hähnel Captur triggersysteem heeft de mogelijkheid van intervaltiming tot 999 opnamen achter elkaar of zolang als de batterijen van de camera het volhouden. Bovendien is dit een draadloze afstandsbediening en zijn er tijdsopnamen (time laps) tot maar liefst 99 uur, 59 minuten en 59 seconden(!) beschikbaar. Maar: de Module Pro heeft ook ingebouwde bewegings-, geluids- en lichtsensoren. Daarmee verander je het Captur-systeem in een perfecte trigger trap waarmee je de camera kunt laten ontspannen als de module beweging, geluid of lichtveranderingen detecteert. De Captur Module Pro is daarom instelbaar qua gevoeligheid, je kunt zowel de geluidsgevoeligheid als de lichtgevoeligheid aanpassen in maar liefst 99 stappen. Bovendien is het mogelijk om eventueel bewegingssensoren van derden aan te sluiten.

Infrarood Module
Last but not least wordt het Captur Module Pro-systeem geleverd met een infrarood module die een infrarood lichtbundel uitzendt. Hiermee realiseer je in een handomdraai een klassieke trigger trap waardoor je bijvoorbeeld probleemloos zeer schuwe dieren kunt fotograferen, maar ook op het juiste moment een langslopend of rijdend onderwerp kunt "vangen": de bekende fotofinish. Zodra de infraroodstraal wordt onderbroken ontspant de camera. Dit is net als bij de andere triggerfuncties instelbaar, en je kunt de camera maximaal 99 keer achter elkaar laten ontspannen, maar ook kun je ervoor kiezen de IR-trigger trap net zolang te activeren tot de batterijen leeg zijn. Dat betekent in praktijk dat je de cameraval 's avonds opzet en de volgende morgen gaat kijken wat er op de plaat staat. Simpel en doeltreffend!

Betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie
Of je nu in de studio werkt of buiten, een draadloze afstandbediening of trigger is een uiterst nuttig onderdeel van een professionele foto-uitrusting, maar ook van die van hobbyfotografen. Hähnel levert die triggers! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop, zodat je altijd kunt vertrouwen op je apparatuur als je waar dan ook aan het werk bent. Maar Hähnel levert niet alleen triggers; ook camera-accu's en batterijen, laadstations en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen