OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Hahnel Captur Timer Module

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Met de Hähnel Captur Timer Module kun je eenvoudig time lapse opnames maken of gebruik maken van lange sluitertijden. Op de timer module kun je bijvoorbeeld een interval instellen tussen verschillende opnames, maar ook kun je de sluitertijd en de herhaling instellen. Bovendien kun je je camera met de timer module op afstand draadloos aansturen wanneer je deze combineert met een Captur Receiver.

Creatieve time lapse en long exposure opnames maken
De Hähnel Captur Timer Module is een afstandsbediening voor je dslr-camera, waarmee je niet alleen je camera op afstand kunt laten ontspannen, maar ook intervallen, sluitertijd, sluitervertraging en herhalingen kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld een time lapse opname maken van een bloem die opengaat, door een lange interval te combineren met een korte sluitertijd en deze gedurende een aantal uren te herhalen. Of gebruik de Timer Module voor astrofotografie door juist een lange sluitertijd in te stellen met een korte interval om zo een groot aantal foto's achter elkaar te maken; wie weet vang je dan net die ene vallende ster! De Captur Timer Module is te combineren met de Hähnel Captur Receiver, een ontvanger die je aansluit op je camera, en zo kan je je camera op afstand aansturen met de Timer Module. De Timer Module beschikt over een auto-focus functie, single & continuous shooting modus en een bulb-modus. Je kunt de Hähnel Captur Timer Module verbinden met je camera door gebruik te maken van Digital Channel Matching; zo ben je verzekerd dat alleen jij jouw camera aan kan sturen, en je buurman niet!

Eenvoudig uit te breiden voor meer mogelijkheden
Door de Timer Module uit te breiden met meerdere Captur Receivers, kun je niet alleen je camera, maar ook je flitsers laten ontspannen. De Timer Module kan namelijk ook je flitsers aansturen! Dat is ideaal wanneer je in een studio aan de slag wil met creatieve fotografie. Wil je nog een stap verder, kies dan voor de Pro Module, waarmee je je camera kan laten ontspannen door gebruik te maken van externe triggers als licht, geluid en beweging.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie
Of je nu in de studio werkt of buiten, een draadloze afstandbediening of trigger is een uiterst nuttig onderdeel van een professionele foto-uitrusting, maar ook van die van hobbyfotografen. Hähnel levert die triggers! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop, zodat je altijd kunt vertrouwen op je apparatuur als je waar dan ook aan het werk bent. Maar Hähnel levert niet alleen triggers; ook camera-accu's en batterijen, laadstations en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen