OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Hahnel Viper TTL set Nikon (receiver+transmitter)

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Met de Hähnel Viper TTL Set kun je draadloos flitsen, waarbij alle vanaf de camera aangestuurde flitsfuncties, zoals TTL-synchronisatie, flitsbelichtingscorrectie en synchronisatie op het tweede sluitergordijn worden ondersteund. De set bestaat uit de Viper TTL Receiver en Transmitter en werkt op AA-batterijen.

Stuur tot drie groepen aan met één transmitter
Met één TTL Transmitter kun je tot drie verschillende groepen van meerdere TTL Receivers aansturen. De Viper TTL heeft een bereik van meer dan honderd meter, dankzij een sterke 2.4GHz frequentie. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare triggering van je flitser. Verder biedt Digital Channel Matching de zekerheid dat je TTL-kanaal niet interfereert met andere draadloze toepassingen binnen het bereik van de Viper TTL.

Onder alle omstandigheden draadloos flitsen
Je kunt de TTL set zowel goed binnen als buiten gebruiken. De zender, uitgerust met een duidelijk afleesbaar display, kun je instellen met vier knoppen bovenop en het draaiwiel aan de achterkant. Heel handig is de mogelijkheid om deze trigger te combineren met de Hähnel Tuff TTL-receivers of de Captur receivers. Uiteraard kun je de trigger op de camera combineren met een speedlight, daarom heeft Hähnel een compleet functionele hotshoe aangebracht bovenop de trigger. Een mini USB-aansluiting maakt optionele externe voeding en firmware-updates mogelijk.

Kenmerken
- Geschikt voor alle Nikon flitsers
- Draadloos flitsen met een bereik van 100 meter
- Ondersteunt alle camera aangestuurde flitsfuncties
- Betrouwbare verbinding tussen zender en ontvanger
- Voorzien van mini USB-aansluiting voor externe voeding en updates

0 sterren op basis van 0 beoordelingen