OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Jupio Duo Charger

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

 

De Jupio Duo Charger is een handige oplader die geschikt is voor een enorm assortiment accu's en accessoires. Dit is te danken aan de flexibele insteek van de oplader. Standaard uit de doos is de Duo Charger alleen geschikt om met de 2A USB-aansluitingen USB-apparaten op te laden.

Maar wanneer u gebruikmaakt van de optionele plates die beschikbaar zijn voor deze Jupio oplader is er bijna geen accu of batterij-soort te noemen die niet opgeladen kan worden. Er zijn plates beschikbaar voor fotocamera-accu's, videocamera-accu's, smartphone-accu's en AA-/AAA-batterijen. Met de meegeleverde autolader kunt u ook onderweg in de auto uw accu's en batterijen opladen.

De Duo charger kan van twee verschillende of twee dezelfde plates worden voorzien om verschillende soorten accu's of dezelfde soort accu's van een verse lading stroom te voorzien. Op het LCD display van de oplader kunt u nauwkeurig de laadstatus van beide accu's aflezen.


 
Kenmerken
- Gecombineerd met de juiste plate geschikt voor bijna elke denkbare accu
- Ook geschikt voor het opladen van USB-apparaten
- Output van 1.2 tot 8.4 Volt en en maximaal 2x 2000mA

0 sterren op basis van 0 beoordelingen