OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Jupio Single Charger USB-C

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Jupio Single Charger USB-C is de USB-gevoede versie van de welbekende Jupio Single Charger. Deze unieke oplader is dankzij het plate-systeem geschikt voor een enorm assortiment accu's en accessoires. Je hebt hiervoor uiteraard wel de juiste charger plate nodig. De verschillende beschikbare plates kun je vinden onder het tabblad "Accessoires". Je kunt je accu's wereldwijd opladen met behulp van de USB-C Power Delivery-ingang (ondersteunt alleen USB-C Power Delivery en USB-A QC 3.0). De lader wordt geleverd met een USB-C naar USB-C-kabel.

Wanneer je gebruikmaakt van de optionele plates die beschikbaar zijn voor deze Jupio oplader is er bijna geen accu of batterij-soort te noemen die niet opgeladen kan worden. Er zijn plates beschikbaar voor fotocamera-accu's, videocamera-accu's, smartphone-accu's en AA-/AAA-batterijen. De Jupio Single Charger USB-C weegt slechts 45 gram en is zeer compact zodat je hem gemakkelijk meeneemt.


Kenmerken
Gecombineerd met de juiste plate geschikt voor bijna elke denkbare accu
Ingangsvoltage 12V/1.5A (PD/QC 3.0)
Uitgangsvoltage 4.2V - 8.8V
Uitgangsstroom 800mA
Afmeting van 90 x 53 x 32mm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen