OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

K&F Concept Tripod M1+BH-35L

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

K&F Concept Mutate Series M1-statief heeft een compacte en draagbare behuizing, aangezien de vouwgrootte minder is dan 500 mm en ultralicht van 1819 g. De vouwdiameter is kleiner dan het volume van een gewone waterfles. Of het nu gaat om reizen en werken, het compacte ontwerp van het statief maakt het gemakkelijk om in elke cameratas of bagage te passen.


Pro-level stabiliteit

Om het statief met dezelfde stabiliteit als een statief zonder middenkolom te garanderen, is het statief ontworpen met een ingebouwde vergrendelingsbasis, zodat de statiefpoten stevig kunnen worden vergrendeld en een verbazingwekkende stabiliteit op professioneel niveau bieden.


Macrofotografie 

Mutate Series M1 Travel Tripod's middenkolom kan in 3 stappen en 3 seconden worden losgemaakt of gemonteerd, waardoor u tijd bespaart bij het maken van macro- of close-upfotografie op de grond.


Quick Flip Leg Locking System

Snel flip-vergrendelingssysteem om poten te ontgrendelen en uit te breiden tot een maximale hoogte van 1770 mm of de 4-secties van het been snel en tijdig in te klappen.

Draagbaar en flexibel voor reizen en werk

Snel klapvergrendelingssysteem trekt de 4-delige poten in tot een redelijke opgevouwen lengte van 500 mm en spreidt zich uit van maximale hoogte 70"/177 cm tot 18"/460 mm. Met een laadvermogen van maximaal tot 15 kg voldoen de uitstekende stabiliteit en prestatiegerichte eigenschappen van het statief aan de behoeften van zowel professionals als liefhebbers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen