OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Lensbaby OMNI Creative Filter System Small 49-58mm

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Lensbaby OMNI Creative Filter System Small 49-58mm
Met het Lensbaby OMNI Creative Filter System maak je beelden met kleurrijke flares, reflecties en strepen. Plaats kristallen en andere doorschijnende materialen voor je lens met behulp van de meegeleverde filter ring. Druk op de ontspanknop van je camera en er ontstaat een originele foto!

Bevestiging
Met een magnetische mount bevestig je de korte of lange arm aan de lens ring die op je objectief gemonteerd is. Door het voorwerp, waar je doorheen wilt fotograferen, aan je lens vast te zetten, zijn de resultaten ervan veel voorspelbaarder en is het makkelijker om de gewenste resultaten te verkrijgen.

Effecten
Met de Crystal Seahorse creëer je felle en kleurrijke reflecties en vernieuwende lichtsturingen. De Stretch Glass heeft een groot oppervlak dat zorgt voor heldere vlakken of strepen over je foto's. De Rainbow Film verstrooit licht en creëert felle regenbogen.

Geschikt voor
Deze kit is geschikt voor lenzen met een diameter van 58, 55, 52 of 49 millimeter. Wanneer je het Lensbaby OMNI Creative Filter System niet gebruikt, berg je de kit op in de meegeleverde case.

Kenmerken

  • Geschikt voor objectieven met een filtermaat van 58, 55, 52 of 49mm
  • Creëer vernieuwde effecten in je foto's
  • Compact op te bergen in meegeleverde case
  • Gemakkelijk te bevestigen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen