OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto Combo LPN-D750N L-Plate voor Nikon D750

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Leofoto LPN-D750N Combo L-plate voor Nikon D750 camera body

De Leofoto LPN-D750N Combo L-plate voor de Nikon D750 dslr-camera is samengesteld uit twee losse onderdelen: de basisplaat en het L-stuk worden gekoppeld middels twee robuuste inbusschroeven. De twee losse onderdelen zijn CNC gefreesd uit aluminium en er is nergens meer metaal aanwezig dan nodig is zonder dat de Combo L-plate iets van zijn sterkte verliest. Daardoor is deze Combo L-plate licht maar toch zeer sterk. De LPN-D750N is zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid.

Combo L-plate met Arca-Swiss snelkoppeling

Leofoto heeft de LPN-D750N voorzien van Arca-Swiss snelkoppelingsgroeven en daardoor is deze Combo L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible. De Combo L-plate meet 106mm x 54mm x 82mm en weegt slechts 101 gram. Door de doordachte constructie kun je gewoon batterijen verwisselen en kabels aansluiten als de L-plate onder je Nikon D750 aangebracht is. Indien gewenst kun je ook alleen de bodemplaat van de L-plate bevestigen bij horizontaal gebruik van je camera.

Een L-plate voor gebruiksgemak

Een L-plate of L-bracket kan de stabiliteit en het gebruiksgemak van je camera op een balhoofd maximaliseren bij het wisselen van een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Dankzij het L-stuk blijft de optische as van het objectief altijd recht boven het centrum van de kogel gepositioneerd bij portretopnamen en drukt het cameragewicht eveneens recht op de centrale as van het balhoofd. Door de Arca-Swiss snelkoppeling kun je bovendien de camera verschuiven op het balhoofd voor een perfecte positionering ten opzichte van het onderwerp. Leofoto levert speciaal aangepaste L-plates voor specifieke cameramodellen, zowel voor dslr-camera's als voor compacte systeemcamera's en digitale compactcamera's. Zodra er nieuwe camera's op de markt verschijnen ontwerpt Leofoto een nieuwe L-plate voor dat speciale cameramodel.

 

Leofoto: De beste prijs/kwaliteitverhouding

Leofoto is een handelsmerk van Zhongshan Laitu photographic Equipment Co. Ltd, gevestigd in Guangdong. Deze onderneming is opgericht in 2014 en inmiddels is dit één van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van fotografische apparatuur in China. Het bedrijf levert hoogwaardige statieven van aluminium en carbon en statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates van zeer hoge kwaliteit, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel als het gaat om Leofoto producten. De fabrieken, testcentra en gemotiveerde medewerkers met aandacht en enthousiasme voor hun producten staan hiervoor garant, waardoor Leofoto statieven en accessoires tot de absolute top behoren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen