OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Leofoto EF-224C+LH25 carbon statief + ballhead

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Leofoto LS-224C statief is licht en compact en biedt onder alle omstandigheden stabiliteit, ideaal voor het fotograferen in de natuur. De maximale werkhoogte van het statief is 110cm zonder de middenkolom. Bevestig je de los meegeleverde middenkolom, dan bereik je een werkhoogte van maar liefst 149.5cm. De minimale werkhoogte is slechts 5.7cm, wat ideaal is voor macrofotografie vlak boven de grond. 

Makkelijk mee te nemen
Het statief is ingeklapt 40cm en weegt slechts 910 gram. Hierdoor is het statief gemakkelijk mee te nemen.Het draagvermogen is 6kg, wat meer dan voldoende is voor een compacte dslr- of systeemcamera met een standaard zoom of telelens.

Licht statief met losse middenzuil
Het ultra lage gewicht van het statief heeft te maken met de modulaire opbouw zonder middenzuil. De basis driepoot heeft een statiefplaat van gefreesd vliegtuigaluminium met een 3/8'' statiefschroef. Daarop is direct een balhoofd te monteren als je heel lichtgewicht op pad gaat, maar als je meer werkhoogte nodig hebt, schroef je eerst de losse middenkolom op het statief. De statiefpoten bestaan uit vier soepel uitschuifbare secties met een pootdiameter van maximaal 22mm en een minimale pootdikte van 15mm. je schroeft ze heel eenvoudig los en vast met de twistlock schroefvergrendeling, een simpele draaibeweging is voldoende. De statiefpoten hebben rubber voetjes en kunnen verwisseld worden met de meegeleverde spikes.

LH-25 balhoofd
Dit kleine balhoofd is slechts 6.7cm hoog en is gemaakt van zwart vliegtuigaluminium voor een grote duurzaamheid. Dankzij het Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje zet je snel en eenvoudig je camera erop. Met de verstelvleugel aan de zijkant van de kop bedien je de horizontale verstelling van de gehele kop, die 360 graden rond kan draaien. 

Kenmerken van de Leofoto EF-224C + LH-25

  • Draagvermogen van 6kg
  • Licht en compact statief
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Maximale hoogte van 110cm
  • Minimale hoogte van 5.7cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen