OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto EF-324C+LH40 carbon statief + ballhead

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Leofoto EF-324C Ranger Carbon Statief is één van de sterkere statieven in de Ranger serie van Leofoto. Dit robuuste, professionele statief biedt stabiliteit onder alle omstandigheden. Dit statief wordt geleverd inclusief het hoogwaardige LH-40 balhoofd, een losse middenkolom en een setje spikes.

Ideaal voor op reis of in de natuur
Het EF-324C statief is gemaakt van 10 lagen kruislings geweven carbonfiber. Het is een oersterk en degelijk statief en toch licht in gewicht. Dit maakt het ideaal als reisstatief of voor natuurfotografie. Het statief weegt slechts 1.95kg en heeft een draagkracht van 15kg.

Met of zonder middenkolom
De maximale werkhoogte van de EF-324C is 140cm zonder de middenkolom. Met middenkolom is de maximale werkhoogte 171cm. De minimale werkhoogte is, inclusief balhoofd, een indrukwekkende 17cm. Dit maakt het statief zeer geschikt voor macrofotografie.

Zeer compact
Ingevouwen is het statief slechts 58cm lang waardoor je hem makkelijk in je koffer of aan je foto-rugtas bevestigt. Met een doorsnede van slechts 96.5mm is de EF-324C zeer compact te noemen. Ingevouwen is hij namelijk vergelijkbaar met een Canon 85mm f/1.2 objectief.

Easylink systeem
De middenkolom is voorzien van een Easylink zodat je eenvoudig een accessoire-arm monteert. Ideaal voor het bevestigen van je telefoon of een kleine monitor.

LH-40 balhoofd
De LH-40 is een geavanceerd balhoofd dat toch heel gebruiksvriendelijk is. Met de verstelknoppen aan de zijkanten bedien je de horizontale verstelling en frictie van de kop, welke 360 graden rond kan draaien. Dankzij de dubbele inkepingen onder de kogel wissel je razendsnel tussen verschillende beeldhoeken. Het balhoofd van 540 gram is voorzien van een waterpas en gradenschaal en wordt geleverd met een QP70 snelkoppelingsplaatje.


Kenmerken

  • Oersterk carbonfiber statief
  • Lichtgewicht en compact op te vouwen
  • Makkelijk mee te nemen
  • Met uitschuifbare middenkolom
  • Poten met draaivergrendeling
  • Easylink systeem voor accessoires
  • Inclusief 360 graden draaibaar balhoofd
  • Arca-Swiss snelkoppelingsplaat
  • Waterpas en gradenschaal
0 sterren op basis van 0 beoordelingen