OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto L plate for Fuji GFX-50R with grip

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Een bijzondere systeemcamera als de Fujifilm GFX-50R verdient een unieke L-bracket voor maximaal gebruikscomfort. De Leofoto LPF-GFX50R L-bracket voor de Fujifim GFX-50R camera ondersteunt de gehele bodemplaat van de Fujifilm camera en biedt dankzij een handige handgreep extra grip als je deze digitale compactcamera gebruikt. Die grip past precies over de originele handgreep van de Fujifilm GFX-50R en biedt daardoor een hoger gebruiksgemak.

CNC gefreesde L-bracket van aluminium
Deze L-plate is bijzonder sterk maar toch licht van gewicht. De basisplaat en het L-stuk worden gekoppeld middels een robuuste roestvrijstalen inbusschroef. De handgreep is eveneens los te schroeven. De losse onderdelen zijn allemaal CNC gefreesd uit één stuk aluminium en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Leofoto heeft de LPF-GFX50R voorzien van groeven en daardoor is deze L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible. Je kunt gewoon batterijen verwisselen als de L-bracket onder je GFX-50R aangebracht is, aangezien Leofoto de L-bracket voorzien heeft van openingen voor de batterijklep en eventuele kabels.

Een L-plate voor gebruiksgemak
Een L-plate of L-bracket kan de stabiliteit en het gebruiksgemak van je camera op een balhoofd maximaliseren bij het wisselen van een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Dankzij het L-stuk blijft de optische as van het objectief altijd recht boven het centrum van de kogel gepositioneerd bij portretopnamen en drukt het cameragewicht eveneens recht op de centrale as van het balhoofd. Door de Arca-Swiss snelkoppeling kun je bovendien de camera verschuiven op het balhoofd voor een perfecte positionering ten opzichte van het onderwerp. Leofoto levert speciaal aangepaste L-plates voor specifieke cameramodellen, zowel voor dslr-camera's als voor compacte systeemcamera's en digitale compactcamera's. Zodra er nieuwe camera's op de markt verschijnen ontwerpt Leofoto een nieuwe L-plate voor dat speciale cameramodel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen