OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto L plate for Nikon D850

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Voor de Nikon D850 spiegelreflexcamera heeft Leofoto een robuuste L-plate ontworpen die maximale ondersteuning biedt. De Leofoto LPN-D850 L-plate voor de Nikon D850 ondersteunt de gehele bodemplaat van de camera en biedt dankzij de verdikking onder de handgreep extra beveiliging tegen stoten als je de camera gebruikt. De losse onderdelen zijn allemaal CNC-gefreesd uit één stuk aluminium en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid.

Nikon L-plate met Arca-Swiss koppeling
Leofoto heeft de LPN-D850 voorzien van schuine randen over de gehele lengte van de basisplaat en van groeven in het L-stuk. Daardoor is deze L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible. De L-plate meet 115mm x 48mm x 88mm en weegt slechts 83 gram. Deze L-plate is weliswaar licht van gewicht maar toch bijzonder sterk. De basisplaat en het L-stuk worden gekoppeld middels een robuuste inbusschroef. Je kunt gewoon batterijen verwisselen als de L-plate onder je Nikon D850 aangebracht is, aangezien Leofoto de L-plate voorzien heeft van openingen voor toegang tot de batterijklep en eventuele kabelpoorten.

Een L-plate voor gebruiksgemak
Een L-plate of L-bracket kan de stabiliteit en het gebruiksgemak van je camera op een balhoofd maximaliseren bij het wisselen van een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Dankzij het L-stuk blijft de optische as van het objectief altijd recht boven het centrum van de kogel gepositioneerd bij portretopnamen en drukt het cameragewicht eveneens recht op de centrale as van het balhoofd. Door de Arca-Swiss snelkoppeling kun je bovendien de camera verschuiven op het balhoofd voor een perfecte positionering ten opzichte van het onderwerp. Leofoto levert speciaal aangepaste L-plates voor specifieke cameramodellen, zowel voor dslr-camera's als voor compacte systeemcamera's en digitale compactcamera's. Zodra er nieuwe camera's op de markt verschijnen ontwerpt Leofoto een nieuwe L-plate voor dat speciale cameramodel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen