COVID19 - We zijn OPEN! Gelieve voor aankopen die wat tijd vragen - indien mogelijk - op afspraak te komen. Pasfoto's ENKEL op afspraak!

Leofoto L plate for Sony A7R IV

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De degelijke Leofoto LPS-A7R4 L-plate voor de Sony A7R IV is bijzonder sterk maar toch licht van gewicht. Leofoto heeft de LPS-A7R4 voorzien van V-vormige groeven en daardoor is deze L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible. De L-plate heeft als afmetingen 70mm x 91mm x 141mm en weegt slechts 124 gram. Je kunt gewoon batterijen verwisselen en kabels aansluiten als de L-plate onder je Sony A7R IV aangebracht is, want Leofoto heeft bij het ontwerp rekening gehouden met batterijklepjes en kabelaansluitingen. Ook kun je een polsstrap bevestigen aan het speciale oog op de basisplaat.

Een L-plate voor gebruiksgemak
Een L-plate of L-bracket kan de stabiliteit en het gebruiksgemak van je camera op een balhoofd maximaliseren bij het wisselen van een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Leofoto levert speciaal aangepaste L-plates voor specifieke cameramodellen, zowel voor dslr-camera's als voor compacte systeemcamera's en digitale compactcamera's. Zodra er nieuwe camera's op de markt verschijnen ontwerpt Leofoto een nieuwe L-plate voor dat speciale cameramodel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen