OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto LB-75 Leveling Base

Artikelnummer: LF-LB-75
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Leofoto LB-75 Leveling Base
De Leofoto LB-75 is een professionele leveling base met een diameter van 75mm van zowel de statiefplaat als de basisplaat. De Leofoto LB-75 Leveling Base is ontworpen om te kunnen gebruiken op alle Leofoto statieven en uiteraard ook op andere statieven met een 3/8-inch statiefschroef. Dankzij het grote draagvermogen van maar liefst 25 kilo is dit een ideaal accessoire voor de professionele fotograaf die exact horizontaal wil kunnen werken.

Perfect horizontaal
Een leveling base gebruik je op een statief om een perfecte horizontale basis te hebben voor bijvoorbeeld een gimbal head, een panoramakop, een vloeistofkop, macrorails en zelfs voor balhoofden. Door de bolvormige constructie kun je snel en eenvoudig een perfect horizontaal platform realiseren zonder dat je de statiefkop zelf hoeft te verstellen. Schroef de leveling base op de basis van je statief of op de statiefplaat en ontgrendel de leveling base met de grijze vlinderschroef. Stel de kop horizontaal, draai de vlinderschroef vast en je bent klaar voor de actie. Om de statiefkop stevig vast op de leveling base te zetten heeft Leofoto drie inbusschroeven aangebracht die naar wens vast te draaien zijn.

Leveling base van vliegtuigaluminium
De Leofoto LB-75 leveling Base is gemaakt van lichtgewicht, zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Zowel de bodemschaal als de half-bolvormige statiefplaat zijn CNC-gefreesd uit enkele stukken lichtmetaal voor maximale stabiliteit. Het totaalgewicht van de LB-75 is 322 gram en de hoogte van de LB-75 is 75mm. Dankzij de 75mm brede basisplaat en bovenplaat heb je maximale ondersteuning voor alle mogelijke typen statiefkoppen en macrorails. Het draagvermogen van de LB-75 is maar liefst 25 kilo dus je kunt vrijwel elke klus aan met deze professionele leveling base.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen