OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto LB-75S Leveling Base

€149,00 €129,00
Artikelnummer: LF-LB-75S
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Leofoto LB-75S Leveling Base
De Leofoto LB-75S is een professionele leveling base met een diameter van 75mm. De Leofoto LB-75S Leveling Base is ontworpen om te kunnen gebruiken op alle Leofoto statieven waarbij het 75mm platform tussen de statiefpoten verwijderd kan worden. Dankzij het grote draagvermogen van maar liefst 25 kilo is dit een ideaal accessoire voor de professionele fotograaf die exact horizontaal wil kunnen werken.

Perfect horizontaal
Een leveling base gebruik je op een statief om een perfecte horizontale basis te hebben voor bijvoorbeeld een gimbal head, een panoramakop, een vloeistofkop, macrorails en zelfs voor balhoofden. Door de bolvormige constructie kun je snel en eenvoudig een precies horizontaal platform realiseren zonder dat je de statiefkop zelf hoeft te verstellen. Wat speciaal is aan deze leveling base, is dat je hem in de opening tussen de drie poten plaatst die ontstaat als je het platform met een diameter van 75mm weghaalt. Vervolgens bevestig je de statiefkop op de 3/8-inch statiefschroef bovenop en ontgrendel je de leveling base met de grijze vlinderschroef. Stel de kop horizontaal en draai de vlinderschroef weer vast. Om de statiefkop stevig vast op de leveling base te zetten heeft Leofoto drie inbusschroeven aangebracht die naar wens vast te draaien zijn.

Leveling base van vliegtuigaluminium
De Leofoto LB-75S leveling Base is gemaakt van lichtgewicht, zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Zowel de bodemschaal als de half-bolvormige statiefplaat zijn CNC-gefreesd uit enkele stukken lichtmetaal voor maximale stabiliteit. Het totaalgewicht van de LB-75S is 346 gram en de hoogte van de LB-75S is 81mm. Dankzij de 75mm brede basisplaat en bovenplaat heb je maximale ondersteuning voor alle mogelijke typen statiefkoppen en macrorails. Het draagvermogen van de LB-75S is maar liefst 25 kilo dus je kunt vrijwel elke klus aan met deze professionele leveling base.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen