OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto LPN-Z7 L-Plate voor Nikon Z6/Z7

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Leofoto LPN-Z7 Combo L-Bracket voor Nikon Z7 camera body

De degelijke Leofoto LPN-Z7 Combo L-Bracket voor de Nikon Z7 systeemcamera is bijzonder licht van gewicht omdat de basisplaat en het L-stuk allebei CNC gefreesd zijn uit één stuk aluminium. Daardoor is er nergens meer metaal aanwezig dan nodig is, terwijl de Combo L-bracket niets van zijn sterkte verliest. Met een degelijke inbusschroef bevestig je de twee delen aan elkaar, maar je kunt ook alleen de bodemplaat gebruiken. De LPN-Z7 Combo L-bracket is zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid.

Arca Swis compatible Combo L-bracket

Leofoto heeft de LPN-Z7 voorzien van V-vormige Arca-Swiss snelkoppelingsgroeven, waardoor deze Combo L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible is. De L-brackete meet 104mm x 38mm x 81mm en weegt 82 gram. Je kunt gewoon batterijen verwisselen en kabels bevestigen als de L-bracket onder je Nikon Z7 camera aangebracht is, aangezien Leofoto openingen voor ruimte tot de batterijklep en de kabelpoorten heeft aangebracht in de L-plate. Ook kun je een polsstrap bevestigen aan het speciale oog op de basisplaat.

Een L-plate voor gebruiksgemak

Een L-plate of L-bracket kan de stabiliteit en het gebruiksgemak van je camera op een balhoofd maximaliseren bij het wisselen van een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Dankzij het L-stuk blijft de optische as van het objectief altijd recht boven het centrum van de kogel gepositioneerd bij portretopnamen en drukt het cameragewicht eveneens recht op de centrale as van het balhoofd. Door de Arca-Swiss snelkoppeling kun je bovendien de camera verschuiven op het balhoofd voor een perfecte positionering ten opzichte van het onderwerp. Leofoto levert speciaal aangepaste L-plates voor specifieke cameramodellen, zowel voor dslr-camera's als voor compacte systeemcamera's en digitale compactcamera's. Zodra er nieuwe camera's op de markt verschijnen ontwerpt Leofoto een nieuwe L-plate voor dat speciale cameramodel.

Leofoto: De beste prijs/kwaliteitverhouding

Leofoto is een handelsmerk van Zhongshan Laitu photographic Equipment Co. Ltd, gevestigd in Guangdong. Deze onderneming is opgericht in 2014 en inmiddels is dit één van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van fotografische apparatuur in China. Het bedrijf levert hoogwaardige statieven van aluminium en carbon en statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates van zeer hoge kwaliteit, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel als het gaat om Leofoto producten. De fabrieken, testcentra en gemotiveerde medewerkers met aandacht en enthousiasme voor hun producten staan hiervoor garant, waardoor Leofoto statieven en accessoires tot de absolute top behoren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen