OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto Macroslider MP-150S met NP-50 snelkoppelingsplaatje

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Bij macrofotografie spelt de technische kant een grote rol. Zo is de afstand tot je onderwerp van essentieel belang voor een goede macrofoto. Met de Leofoto MP-150S Macroslider heb je alle controle over de afstand tussen je lens en onderwerp, zodat je perfect kunt framen en de juiste brandpuntsafstand kunt gebruiken.

Meer controle over macro foto’s
Wanneer je uit de hand fotografeert, houd je de camera nooit perfect stil. Die paar millimeter beweging die je creëert, kunnen -zeker bij macro fotografie- al snel zorgen voor onscherpte in de foto. Veel macro-fotografen kiezen daarom voor een statief. De MP-150S is een macro slide die eenvoudig te monteren is op Leofoto statieven. Wanneer je je camera bevestigd hebt kun je deze uiterst nauwkeurig naar voor- en achter sliden, om deze vervolgens vast te zetten op de perfecte afstand van je onderwerp.

Stevig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk
De MP-150S is gemaakt van stevig aluminium dat voorzien is van een geanodiseerde afwerking. Deze slider is Arca Swiss compatible en beschikt over een ¼” schroefdraad aansluiting. Het NP-50 snelkoppelingsplaatje is met de robuuste draaiknop te verstellen in drie standen; volledig op slot voor wanneer je de juiste positie hebt bereikt en niet wilt dat je camera nog beweegt, volledig open om de camera heen en weer te kunnen bewegen en half open om de laatste precieze aanpassingen te verrichten.

Snelkoppelingsplaat van vliegtuigaluminium
Dankzij de lengte van 50mm is de NP-50 perfect te vergrendelen in de "klauwen" van iedere Arca-Swiss snelkoppeling. Hij is gefreesd uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium en uitgehold waar mogelijk om gewicht te besparen. Daardoor is deze snelkoppelingsplaat zeer sterk en duurzaam maar ook licht van gewicht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen