OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto MPU-100 universele L-Plate

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Leofoto LF-MPU-100 Universele L-plate voor de Nikon D800, D700, D7000, D5100, D3100, D90
De universeel bruikbare Leofoto MPU-100 L-plate is geschikt voor diverse Nikon dslr-camera's. De L-plate kan gebruikt worden in combinatie met de Nikon D800, D700, D7000, D5100, D3100 en D90. Ook past deze L-bracket onder de Canon EOS 5DII, 5DIII, 6D en 7D. Dankzij het gebruik van aluminium is deze L-plate bijzonder sterk maar toch licht van gewicht. De basisplaat en het L-stuk worden gekoppeld middels een robuuste inbusschroef.

L-plate van zwart geanodiseerd aluminium
De twee losse onderdelen van de universele MPU-100 L-plate zijn CNC gefreesd uit aluminium en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Leofoto heeft beide onderdelen van de MPU-100 voorzien van een Arca-Swiss snelkoppeling en daardoor is deze L-plate zowel bij horizontaal als bij verticaal gebruik Arca-Swiss compatible. De L-plate meet 110mm x 38mm x 80mm. Je kunt gewoon batterijen verwisselen als de L-plate onder je camera aangebracht is, en Leofoto heeft een draagoog aangebracht om een polsband te kunnen aankoppelen.

Een L-plate voor gebruiksgemak
Het gebruik van een L-plate of L-bracket maximaliseert de stabiliteit en het gebruiksgemak van je camera op een balhoofd bij het wisselen van een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Dankzij het L-stuk blijft de optische as van het objectief altijd recht boven het centrum van de kogel gepositioneerd bij portretopnamen en drukt het cameragewicht eveneens recht op de centrale as van het balhoofd. Door de Arca-Swiss snelkoppeling kun je bovendien de camera verschuiven op het balhoofd voor een perfecte positionering ten opzichte van het onderwerp. Leofoto levert speciaal aangepaste L-plates voor specifieke cameramodellen, zowel voor dslr-camera's als voor compacte systeemcamera's en digitale compactcamera's. Zodra er nieuwe camera's op de markt verschijnen ontwerpt Leofoto een nieuwe L-plate voor dat speciale cameramodel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen